Tomris1 Bebek çantası önerileriniz var mıdır ? Tabiki beklentilerim çok eşya alması , yer kaplamaması , kir tutmaması 🤓
incitanesi__ Tomris1 bende cartersdan aldım çok memnunum inanılmaz güzel , biraz pahallı ama hakediyo 😌
Tomris1 incitanesi__ Bu fiyatlar gerçek mi 🥺ortalama 3 bin TL olarak gördüm. Almışken en iyisini almaya çalışıyorum. Fakat muadili var mıdır daha uygun fiyatlı tereddüt ettim. Araştıracağım, öneriniz için teşekkürler 🙏🏻
NaimeYilmaz Happy Mom çantalarına göz atabilirsiniz. 🌸 https://happymomandkids.com/happy-mom-ozel-firsatlar
Felicity Tomris1 skip hop a çok benzer Kraft’ın Diamond modeli var. İncelemenizi öneririm. Ben aldım gayet yumuşak ve skip hop ile ölçüleri birebir aynı.
Sen5155 Tomris1 bana belediyeden geldiler 28. Haftamdan sonra. İçindeki belediye logosunu söktük Onların getirdiği çantayı kullanacağım. Hem baya geniş hemde şık yani. Ama eğer getirmeselerdi Motheric diye bir marka var ordan almayı düşünüyordumm
Ece_burhan Sen5155 belediye dogumdan sonra vermiyor mu bana dogumdan sonra verecekleri dogum belgesiyle dediler
Dilan1999 Sen5155 sizmi başvurdunuz nasıl oluyor belediye yi ariyarakmi yoksa hemn geliyormu bebek doğmadan once
dilarabasciftci My Valice Anne Bebek Çantası civilde 229 tl fiyata göre çok iyi arkadaşım kullanıyor bende sipariş verdim bebek arabasına asmak için askılık bile çıkıyor içinden
Gulcannnnnnnn dilarabasciftci baktıklarım arasında en ama en güzeli ve kullanışlısı buydu ama rengi kalmamış yeşil var sadece :(
abilgen Ess91 ben de vermem 😁 olmadığı için mi? Değil ama çantaya 3bin verilir mi ya, biz mi cimriyiz acaba😄😄😄
Fatma1- Tomris1 trendyolda Stylo bebek çantası var çok şık ve kaba durmayıp aynı zamanda içi çok geniş ben ondan aldım inşallah doğunca kullanacağız