32+6 dayım 12 kilo aldım iyi mi kötü mü bilmiyorum 🤷🏻♀️
Kaç Kilo Aldık? 🤰
Bebisannneessi 59 la hamile kaldım 22+1 deyim 58 kiloyum
Bebisannneessi 23 hafta 4 kilo
Yarın 35 hafta oluyoruz 7 kilo aldım
Bebisannneessi
16 haftalık hamileyim 6 kilo aldım 🤭 (60 kg ile hamile kaldım)
Bebisannneessi 35 haftalık 13 kilo aldım
Bebisannneessi 16hfta henüz kilo almadım
16.hafta yarım kg aldım onuda bu hafta aldım ya almaya çalışıyorum çok yemeye.sonra nasıl vereceğiz yoksa 😅
Bebisannneessi 28+4 7-7.5 arası tartım hep değişiyor anlamadım 😂
Aynenkanka doğurduktan sonra kaç kilosu gitti acaba
irem24 hayır özellikle bişey yapmadım eve geldiğimde sadece 4 kilo gitmişti bebek su plesanta falan onlarda oğlum su yutmuş o yüzden yoğun bakıma aldılar bir hafta kaldı onun üzüntü ve stresi muhtemelen eve geldik üç gün sonra sarılıktan üç gün yattı bir baktım gitmiş kilolar gitmeyede bilirdi o an gözüm kilo görmedi şimdi dikkat etmeye çalışıyorum ama 7 ay boyunca abur cubur paketli şeyler yemeyen ben 35 haftadayım aşırı derecede tatlı çikolata istiyor canım 😂 frenlemeye çalışıyorum kendimi
- Düzenlendi
37 hafta 5 kilo aldım 38 de dogum olcak zaten odemlenmedim de bence sadece hamile gobegi bebek dogunca gitcek bianda
Elotyy ay bende 1 gram kilo vermede olmadı 🤣 ilk hamileliğimde 18 kilo almıştım
Gulsah1903 ay vermek almaktan kötü ya
Bebisannneessi
Ben 88 kilo ile hamile kaldım. İlk haftalarda mide bulantısı ve iştahsızlık sebebiyle 83 kiloya kadar düştüm. 16. Haftaya kadar 83 ile devam ettim ama sonra birden kilo almaya başladım. Şu anda 22+2 haftalık olduk 86.5 kilo olmuşum. Kilolu hamile kaldığım için çok endişe etmiştim inşallah çok fazla kilo almadan tamamlamak nasip olur 🤲🏻🌸