32+6 dayım 12 kilo aldım iyi mi kötü mü bilmiyorum 🤷🏻‍♀️

Busra__06 ya bende 23 haftalığım 8 kilo aldım ne olacak böyle 😂

twofruits bende 20 kilo aldım son 10 günüm ama moralim çok bozuluyor 20 kilo aldığım için doğumdan sonra ekstra birşey yaptınız mı kilo vermek için

Yarın 35 hafta oluyoruz 7 kilo aldım

16.hafta yarım kg aldım onuda bu hafta aldım ya almaya çalışıyorum çok yemeye.sonra nasıl vereceğiz yoksa 😅

irem24 hayır özellikle bişey yapmadım eve geldiğimde sadece 4 kilo gitmişti bebek su plesanta falan onlarda oğlum su yutmuş o yüzden yoğun bakıma aldılar bir hafta kaldı onun üzüntü ve stresi muhtemelen eve geldik üç gün sonra sarılıktan üç gün yattı bir baktım gitmiş kilolar gitmeyede bilirdi o an gözüm kilo görmedi şimdi dikkat etmeye çalışıyorum ama 7 ay boyunca abur cubur paketli şeyler yemeyen ben 35 haftadayım aşırı derecede tatlı çikolata istiyor canım 😂 frenlemeye çalışıyorum kendimi

37 hafta 5 kilo aldım 38 de dogum olcak zaten odemlenmedim de bence sadece hamile gobegi bebek dogunca gitcek bianda

HappyMom, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

Guz06 aradığım yorum 👏🏻👏🏻🤣🤣🤣

Elotyy ay bende 1 gram kilo vermede olmadı 🤣 ilk hamileliğimde 18 kilo almıştım

Bebisannneessi
        Ben 88 kilo ile hamile kaldım. İlk haftalarda mide bulantısı ve iştahsızlık sebebiyle 83 kiloya kadar düştüm. 16. Haftaya kadar 83 ile devam ettim ama sonra birden kilo almaya başladım. Şu anda 22+2 haftalık olduk 86.5 kilo olmuşum. Kilolu hamile kaldığım için çok endişe etmiştim inşallah çok fazla kilo almadan tamamlamak nasip olur 🤲🏻🌸