Bebisannneessi ben şuan 27+2 bu zamana kadar 10 kilo almışım hamile kalmadan önce 50 kilodaydım geçen ay 60 kilo olmuşum yarın sağlık ocağında kontrolüm var bakalım kaç kilo çıkıcam inşallah almamışımdır🤭🤭😂

33.haftamdayım 7 kilo aldımm 😊

Daisy0000 bilmiyorum canım hamur işi abur cubur da çok yiyorum ama bilemiyorum yediklerim nerde hiç fikrim yok aldığım kilo sırf bebeğe suya ve plesentaya ait

Golge98 Bende aburcubur ve hamurişi nadiren yiyorum , sağlıklı ve proteinli ev yemeği yiyorum çoğunlukla ama 18 kg aldım :( 35+4

Daisy0000 benim ilk gebeligim 5 kilo ile bitmişti buda aynı olacak galiba ilk gebelik 81 hamile kaldım 86.6 doğuma gittim bunda 85 hamile kaldım aç karnına 89 tok karnına 90 im 😆😆😆 çarşamba 34 oluyom

AmineSH benimde ilk gebeliğim bende 18 haftalığım benimde hiç karnım yok 😀 ama çevremde bizim gibi çok insan var o yüzden rahatım birazda. Hatta 9 ay boyunca bırak kilo almayı. Üstüne fazla fazla veren bile var. Tadını çıkaralım. Bebislerin keyfi yerinde merak etme 🥰🥹

Daisy0000 bilmemm 😆😆 emzirerek de baya kilo veriliyor sıkıntı yok alsanda

Ada_2023_mom valla benim ilk aylar ıstahim kapandı sanırım o zyuden hala aynıyım 1 tabak yiyorum doyuykrum 1 saat sonra acıkıyorum tekrar yiyorum öyle bir döngü birde tatlıdan tiksindim sanırım canım hiç istemedi daha yeni yeni.istahim açılmaya başladı 🤣

Daisy0000 oh bu iyi haber ama istisna olabilirsiniz :) genelde sonlarda alınıyor diyorlar.

24 haftalık hamileyim 3 kilo aldım🙂