Kaç Kilo Aldık? 🤰
Rabiamesut01 benimde 23 bitti 53le hamile kaldım şuan 60 kiloyum
Yurdanuradsz ben 22 haftalık hamileyim maalesef bende 10 kilo aldım 🤦🏻
29+1 haftalık hamileyim 60 kilo ile hamile kaldım şuan 65 kiloyum ☺️
Bebisannneessi Ben de 26 + 3 günlük hamileyim Henüz hiç kilo almadım inşallah böyle de devam ederim😁😁
Bebisannneessi toplam 9 kilo aldım 57kg ile hamile kalmıştım 66ile doğuma girdim
Henüz kilo alma evresinde değilim muhtemelen ama 14 haftalık oluyoruz yarın, henüz hiç kilo almadım, belli bir süre almamaya çalışcam yani en azından 2 hafta daha , tombişken hamile kaldım da 🤭
Bebisannneessi 15 haftalık olacağım,1 kilo vermişim
Bugün tam 23 haftalık olduk ama 61 le hamile kaldım ve hala 59 kiloyum hiç almadığım gibi bide verdim bulantı kusmam da bir buçuk ay oldu geçeli iştahımda gayet yerinde ama almıyorum almak istiyorum artık normal mi acaba almamam
Bebisannneessi 30+6 haftalık olduk 6.5 kilo almışım
Bebisannneessi 35. Haftadayım hamile kaldığım kiloya göre 6 kilo ama zayıflayıp tekrar aldığım için 10 kilo aldım inşallah daha fazla almadan kapanışı yaparız ilk hamileliğimde 21 kilo almıştım bir ayda gitti hepsi ama yine de böyle daha iyi hareketi zorlamıyor en azından
Bebisannneessi bizde 21+4 haftalığız bu süreçte 5kg aldım 🤭
Bebisannneessi 3,5kıloya kılo demem ben 😀24+4um 8kılo felan aldım 😀
Bebisannneessi 23+3üm hamile kaldığım kilodayım 😂
AmineSH normal canım. Çünkü kilo verirken tıkandığın bir sınır vardır ya o sınırın altına inmek çok zordur. Aynısı kilo alırkende vardır. Bende senin gibiyim. Çok fazla zayiflayinca hemen birden alınmıyor o kilo. Sen o Sınırdasın şuan muhtemelen. Ama o sınırı hunharca yiyerek geçersen de bu sefer kilonun önünü alamazsınız çok fazla alırsın birden. Kilolarimiz ve yaşadıklarimiz aynı ve anlattığına göre bünyemizde aynı muhtemelen. Bebeğin besleniyor zaten sen gereken günlük kalori miktarını al yeter. Doktorun bebeğin sağlıklı olduğunu söylediği müddetçe kilo almamak sıkıntı değil.
Bebisannneessi 31. Hafta 11 kilo aldım
Bebisannneessi 39.hafta sadece 12 kilo artık kızım çıkacağı gün için sabırsızlanıyor. 🥹🫠
30 haftalık oluyoruz 10 kilo almışım 🙈 49 la hamile kalmıştım. Ama kızımda 9 ayda almıştım 10 kilo bunda daha 10 hafta var bakalım nolcak 🤣
28+3 15 kilo🙈🙈 burda dursun diye dua ediyorum ama daha gidecek gibi artık sağlıkla doğusunda doğumdan sonra bakacaz
- Düzenlendi
11+2 yim 2.5 kilo aldım boyum 1.70 kilom 81.50 inşallah çok kilo almam