Selcennnn bende 10 kilo diye kendime kota koydum ama bilemiyorum yaa yolumuz cok uzun daha 😒

Fuhrer mecbur maalesef 🥹 bu süreci asla bu şekilde geçirmek istemezdim

Tugraseda önemli olan sağlıklı olmak kiloyu çok dert etmememiz lazım aslında ama olmuyor 🥲😂

Selcennnn sağlıkta kilodan geçiyo ama. tansiyon problemleri,şeker, ödem herseyin ucu kiloya bağlı

Glymen aceba gene alırmıyım kilo korkuyorum hiç bir şey olmuyor elbise falan vücudum ağır çok yoruluyorum 😔

Bebisannneessi en son 16 haftalıkken tartılmıştım 51 le hamile kaldım 55 buçuktum 2 hafta sonra doktor randevum var bakalım

Bebisannneessi oo iyi bile almışsın ben 6. Ayıma kadar 7. Ayıma kadar hep kustum 44 kilo falandım sonra birden bi aldım şuanda 62 kiloyum 38+2 yiz perşembe doğumum var

Aysegulinanc tamamı gitti canım şu an hamilelikten önceki gibiyim biraz karnım var doğal olarak 40 gün oldu doğum yapalı yamuna korse takıyorum aklıma geldikçe

Guz06 bünye meselesi bence yada gerçekten az alan var 😇nedense benim çevrem hep çok kilo aldı arkadaşlarım vs az kilo alan duymadım görmedim hiç 🤔🤣🤣

Guz06 bnce onlarda tartı yok önce kusup kilo kaybediyorlar sonra üzerine kilo azıcık alınca az aldim oluyor mantıken hafta ilerledikçe kilo alımının hızlanması lazım, her zamanki kadar yesen bile vücut ağır hareket ettiği için enerji harcamz gene birikir🤪

Aynenkanka ay çok iyi inşallah benim aldıklarım da gider göbeği bi şekilde korse spor hallederiz canım çok saol🤍