Daisy0000 benim ilk gebeligim 5 kilo ile bitmişti buda aynı olacak galiba ilk gebelik 81 hamile kaldım 86.6 doğuma gittim bunda 85 hamile kaldım aç karnına 89 tok karnına 90 im 😆😆😆 çarşamba 34 oluyom

AmineSH benimde ilk gebeliğim bende 18 haftalığım benimde hiç karnım yok 😀 ama çevremde bizim gibi çok insan var o yüzden rahatım birazda. Hatta 9 ay boyunca bırak kilo almayı. Üstüne fazla fazla veren bile var. Tadını çıkaralım. Bebislerin keyfi yerinde merak etme 🥰🥹

Daisy0000 bilmemm 😆😆 emzirerek de baya kilo veriliyor sıkıntı yok alsanda

Ada_2023_mom valla benim ilk aylar ıstahim kapandı sanırım o zyuden hala aynıyım 1 tabak yiyorum doyuykrum 1 saat sonra acıkıyorum tekrar yiyorum öyle bir döngü birde tatlıdan tiksindim sanırım canım hiç istemedi daha yeni yeni.istahim açılmaya başladı 🤣

Daisy0000 oh bu iyi haber ama istisna olabilirsiniz :) genelde sonlarda alınıyor diyorlar.

24 haftalık hamileyim 3 kilo aldım🙂

Bebisannneessi 20 haftalık gebeyim 65 kilo ile başladım şimdi 62 yim millet kilo alıyo bende veriyorum 😁

22+2yiz 56 ile hamile kaldım şimdi 58.5 olmuşum

24+3 5 kilo aldım yuruyse başladım ve pilates yapcm bakalm umarm son haftalarda çok almm:)

Hande_q bende aynıyım 24+6 haftalık hamileyim 13 kg aldım offf 😢

Bebisannneessi 15. Haftadayız 50 kilo ile hamile kaldım 47 ile devam ediyoruz ama bebişin gelişimi kilosu boyu çok normal dedi doktorumuz çok şükür 😊🌸

Merhabalar bende kilolu hamişlerdenim 70-73 arası hamile kaldım Şuan 24+6 haftalık yani yarın 25 haftalık oluyorum ama 13 kg aldım toplam karnım da çok var ama heryerim şiş üstelik napıcam bilmiyorum durduramıyorum kendimi bebeğin kilosu normal Şuan da Allah yardımcımız olsun doğumdan sonra benişlerimiz sağlıklı olsun inşallah 🤲🤲🤰💙