28+3 15 kilo🙈🙈 burda dursun diye dua ediyorum ama daha gidecek gibi artık sağlıkla doğusunda doğumdan sonra bakacaz
Kaç Kilo Aldık? 🤰
- Düzenlendi
11+2 yim 2.5 kilo aldım boyum 1.70 kilom 81.50 inşallah çok kilo almam
Bebisannneessi 28 haftalık olduk 4 kg aldım
27+3 53 le hamile kaldım sabah baktım 59 olmuşum tam tamına 6 kilo😏
- Haftadayım şu ana kadar 1,5 kg aldım. 53 ile hamile kaldım.
Bebisannneessi 38+3 64 kgla hamile kaldım şu an 70 kg 6 kg aldım 2 gün sonra doğum var kısmetse 🙏 ama gebelik şekerim olduğu için az aldım 😅 yoksa en az 30 kg alırdım
- Haftadayım 500 gram aldım
Bebisannneessi 17 haftalık hamileyim ikinci gebeliğim şuana kadar 4 kilo aldım 55 ile hamile kaldım 59 kiloyum şuan fazla gibi geliyor bana da
Bebisannneessi 36 haftaligiz 12 kilo aldık😶
Bebisannneessi 30 haftalik hamileyim .62 ile hamile kaldim suan 70 civari 8 kilo aldim☺️
Bebisannneessi 27+6 haftalık hamileyim 51le hamile kaldım suan 55im 4kilo almışım şu ana kadar 🧿🧿
Bebisannneessi 22+2 deyiz daha 1 kg falan anca aldım ama ona rağmen ağırlamaya başladım ayakta fazla duramıyorum iç karnım geniş sanırım baya karnım belli değil çünkü 6. Ayda olmama rağmen çok şükür bebeğim iyi o yüzden için rahat 🥰
Bebisannneessi 35+1 deyiz 10 kg aldım.dogumada 13 gün kaldı ✌️
Bebisannneessi
Bende 29 + 5 günlük hamileyim 4 kilo aldım
Bebisannneessi 38+0 dayız 15 kilo aldım
Selcennnn çok iyi bende o haftaları +5le görsem daha ne isterm
Bebisannneessi 63le hamile kaldım 17 haftalığız 60 kiloya düştüm 😌
Şu yerlerede genelde hep az kilo alanlar hava atmak için yazıyor , çok kilo alanlar takılmayın veriliyor kilolar hiçbir şey anne bebek sağlığından önemli değil 😉
Tugraseda inşallah öyle olur☺️ kıyafetlerim olmamaya başladı artık ama normal 10 kiloyla tamamlarsam ne mutlu bana ☺️🥲