Bebisannneessi 18 haftalık hamileyim , 4 bucuk ay gibi bir süre ve ben sadece 3 kilo aldım, sizde durum nasıl kızlar
Mavigozunannesi Bebisannneessi kaç kilo ile hamile kaldığın önemli 49 la hamile kaldım şuan 15 hafta 5 kilo aldım 16 kilo ya kadar alıyorum hep hamileliklerimde
incitanesi__ Bebisannneessi o haftalarda ben 1-2 kilo almıştım ve 21 e kadar felan öyle devam etmişti , şimdi 34+6 dayım 13 kilo aldım 😂
Gulsah1903 Hvvnr_drgn Bebisannneessi 56 kilo ile hamile kaldım 75 ile doğurdum 😂 1 haftada 11 kilo verdim
Youngmotherr Bebisannneessi ben 28+6 yım en son 25-26 haftalıkken 12 kg almıştım şuan kaç aldım bilmiyorum 💁🏼♀️
Neslihanyagci Ben 25 kilo aldım :) 35.haftamdayım ilk haftalarda çok yedim aman bebişim şundan da alsın bundan da alsın diye ama 2-3 haftadır istesem de bir şey yiyemiyorum hem şişlikten hem reflüden. Amaaaan iyi ki yemişim tek derdimiz kilo olsun yavrularımızı sağsalim kucaklarımıza alalım da veririz 🙏🏻
Kucukmelegimmm Neslihanyagci bende 36. Haftadayım ve 17 kg aldim dedigin gibi baslarda cok yedim suan midem cok rahatsız olduğu icin yiyemiyorum
Hazniyee 15 haftalık hamıleyım -2 kıloyla yola devam edıyorum bakalım umarım az az ve saglıkla bıtırırım bu donemı
Tugraseda Bebisannneessi 22+3 haftaymdayım 2.900 almışım. 3 demeye dilim varmaz gramlar o derece önemli benim için 😂
sozer1 Bebisannneessi 19 hafta 2 kilo aldım 🌸 68 le hamile kaldım 70 kiloyum şuan kızımdada 68 le hamile kalıp 75 le doğurmuştum bunda da öyle olur sanırım