AmineSH normal canım. Çünkü kilo verirken tıkandığın bir sınır vardır ya o sınırın altına inmek çok zordur. Aynısı kilo alırkende vardır. Bende senin gibiyim. Çok fazla zayiflayinca hemen birden alınmıyor o kilo. Sen o Sınırdasın şuan muhtemelen. Ama o sınırı hunharca yiyerek geçersen de bu sefer kilonun önünü alamazsınız çok fazla alırsın birden. Kilolarimiz ve yaşadıklarimiz aynı ve anlattığına göre bünyemizde aynı muhtemelen. Bebeğin besleniyor zaten sen gereken günlük kalori miktarını al yeter. Doktorun bebeğin sağlıklı olduğunu söylediği müddetçe kilo almamak sıkıntı değil.

30 haftalık oluyoruz 10 kilo almışım 🙈 49 la hamile kalmıştım. Ama kızımda 9 ayda almıştım 10 kilo bunda daha 10 hafta var bakalım nolcak 🤣

28+3 15 kilo🙈🙈 burda dursun diye dua ediyorum ama daha gidecek gibi artık sağlıkla doğusunda doğumdan sonra bakacaz

11+2 yim 2.5 kilo aldım boyum 1.70 kilom 81.50 inşallah çok kilo almam

27+3 53 le hamile kaldım sabah baktım 59 olmuşum tam tamına 6 kilo😏

Bebisannneessi 38+3 64 kgla hamile kaldım şu an 70 kg 6 kg aldım 2 gün sonra doğum var kısmetse 🙏 ama gebelik şekerim olduğu için az aldım 😅 yoksa en az 30 kg alırdım

Patiquin evet bebeğin kilosu gelişimi gayet güzel dedi ilk gebelik olunca karnımda azcık var tecrübesiz olunca kafama takıyorum 😂teşekkür ederim bilgilendirdiğin için 🥰

Bebisannneessi 17 haftalık hamileyim ikinci gebeliğim şuana kadar 4 kilo aldım 55 ile hamile kaldım 59 kiloyum şuan fazla gibi geliyor bana da

Bebisannneessi 27+6 haftalık hamileyim 51le hamile kaldım suan 55im 4kilo almışım şu ana kadar 🧿🧿

Bebisannneessi 22+2 deyiz daha 1 kg falan anca aldım ama ona rağmen ağırlamaya başladım ayakta fazla duramıyorum iç karnım geniş sanırım baya karnım belli değil çünkü 6. Ayda olmama rağmen çok şükür bebeğim iyi o yüzden için rahat 🥰