Golge98 Bende aburcubur ve hamurişi nadiren yiyorum , sağlıklı ve proteinli ev yemeği yiyorum çoğunlukla ama 18 kg aldım :( 35+4

Daisy0000 benim ilk gebeligim 5 kilo ile bitmişti buda aynı olacak galiba ilk gebelik 81 hamile kaldım 86.6 doğuma gittim bunda 85 hamile kaldım aç karnına 89 tok karnına 90 im 😆😆😆 çarşamba 34 oluyom

AmineSH benimde ilk gebeliğim bende 18 haftalığım benimde hiç karnım yok 😀 ama çevremde bizim gibi çok insan var o yüzden rahatım birazda. Hatta 9 ay boyunca bırak kilo almayı. Üstüne fazla fazla veren bile var. Tadını çıkaralım. Bebislerin keyfi yerinde merak etme 🥰🥹

Daisy0000 bilmemm 😆😆 emzirerek de baya kilo veriliyor sıkıntı yok alsanda

Ada_2023_mom valla benim ilk aylar ıstahim kapandı sanırım o zyuden hala aynıyım 1 tabak yiyorum doyuykrum 1 saat sonra acıkıyorum tekrar yiyorum öyle bir döngü birde tatlıdan tiksindim sanırım canım hiç istemedi daha yeni yeni.istahim açılmaya başladı 🤣

Daisy0000 oh bu iyi haber ama istisna olabilirsiniz :) genelde sonlarda alınıyor diyorlar.

24 haftalık hamileyim 3 kilo aldım🙂

Bebisannneessi 20 haftalık gebeyim 65 kilo ile başladım şimdi 62 yim millet kilo alıyo bende veriyorum 😁

22+2yiz 56 ile hamile kaldım şimdi 58.5 olmuşum

24+3 5 kilo aldım yuruyse başladım ve pilates yapcm bakalm umarm son haftalarda çok almm:)

Hande_q bende aynıyım 24+6 haftalık hamileyim 13 kg aldım offf 😢

Bebisannneessi 15. Haftadayız 50 kilo ile hamile kaldım 47 ile devam ediyoruz ama bebişin gelişimi kilosu boyu çok normal dedi doktorumuz çok şükür 😊🌸