• Gebelik
  • Bebeğinin gelişimi 2 hafta önde olan annelerrr

Ggamzeet 38+1 de 4100 gr . Gebelik şekeri felan da yoktu galiba genetik ablamın abimin çocuklarda böyle şuan 3 yaş 14 kg ama doğduğu gibi gitmiyor 😂

Ea13334 maşallah sizin hep 4ün üstü olmasına rağmen normal olmuş. Bende böyle duyup görünce bana iri diye sezaryan demesine takıldım

Seval2468 demi canım bende bunları düşünüyorum hep sonuçta 40 haftayı bekleyecek diye birsey yok sezaryan derse de dediğiniz gibi 38 e kadar bekliycem karar vermek için 28hatadan beri doğum pozisyonunda zaten bebek

Lulu02 sanırım son haftalarda dahada kilo alacağını göz önünde bulunduruyorlar o yüzden böyle söylüyorlar canım

busragil aynen canım bana kafa çapı için zor dedi büyük ihtimalle. Kesinlikle öyle bende normal taraftarıyım başından beri ama bebeğim sağlıklı olsun da sezaryan derse doktor onada yapacak bisey yok artık. Son haftalar geçmiyor demi 😀bizde bugün 34 olduk artık agrilar artmaya başladı rabbim hayırlısıyla kurtarsın inşallah hepimizi 🥰🤲

Harvicell genetik çok etkiliyor gerçekten maşallah minnoşa 🥰 benim abimde 5 kilo doğmuş 🤭 bende iri bi bebekmişim bizim minikte bize çekmiş

Ggamzeet bende 32+1 de gittiğimde 2400 çıktı kilo bana da doktorum sezaryen olmam gerek normal doğmasını beklersen 40. Hafta da çoktan 4ü geçer dedi. Ben acaba özel hastane diye mi böyle dedi diye düşünmüştüm ama demekki aynısını devlette de diyeceklerdi

Sen5155 aynen canım devlette de aynısını söylediler. Senin doktorun kaçıncı haftada alacağını söyledi mi canım

Ggamzeet evet sanırım genetikte etkili ben zayıf bir bebekmisin ama eşim kilolu bir bebekmis babasına çekti sanırım zaten maşallah ultrasondan göründüğü kadarıyla tombiş tombiş yanakları var oğlumun 🧿🥹😂

Lulu02 evet canım bence de genetikle alakalı bizde eşimle biraz tombikmişiz 😂 oyy maşallah sağlıkla gelsin miniklerimizz 🥰🤲

Ggamzeet nasıl ya ben 34 haftalıkken gittim 3350 çıktı kilosu 2 hafta önde dedi cuma gününe randevu verdi muayane için ve normal doğum olarak konuşuyoruz doktorumla bence 4 kiloya kadar normal doğum olabilir 4 kilodan sonra sıkıntı ama 4 kilo ustude normal doğum yapan tanıdıklarım var 🙄

Gulsum_coskun sizin bebek bizimkinden de kilolu ona rağmen normal demiş canım devletler özellikle çatı uygunsa doğum pozisyonundaysa normali zorluyor bende kadının birinin 4.5 kilo normal doğum yaptığına şahit oldum ama benim doktorum niye öyle dedi anlamadım kafam karıştığı için bende sizlere sormak istedim

Ggamzeet ben özel takipliyim ona rağmen benim doktorum son aylarda kilo alımı durabiliyor yada yavaşlaya biliyor takipte oluruz eğer çok gecicek gibi olursa 4 kiloyu eğer o zaman 38.39 haftada suni sancıyla alırız dedi canım 2.dogumum olucak oğlum 3650 Gr doğmuştu normal doğum

Gulsum_coskun yani daha mantıklı bencede bu şekilde ilerlemek bende önünüzdeki hafta tekrar gidicem çok merak ediyorum ne diyecek o zaman aklıma takılanları daha net sorarım canım çok teşekkür ederim