Nurdemir_28 kontrolden sonra bana da haber verirmisin canım bebiş ne kadar oldu doktor neye karar verdi
Bebeğinin gelişimi 2 hafta önde olan annelerrr
Kardelentrkylmz iki hafta önce gittiğimde banada hiç öyle bisey dememişti bu hafta gittiğimde doğum pozisyonunda mi dedim evet ama iri bi bebek normal zor dedi canım bi sonraki kontrolü iple çekiyorum
Ggamzeet 21+4 suan ama doktorda gecen hafta 22 çıktı 460gr dedi 28cm dedi
Ggamzeet tamam canım inşallah ani birşey olmazsa yazıcam.
Benimde 2 hafta önde ve kordon dolamış boynuna Dr kordonla doğan bebek çok ama seninki biraz iri sıkıntı olabilir dedi. Benim daha çok var. İnşallah çözer kordonu. 27+5 de 29+5 uyumluydu. Şu an 29+1 bebişin kilosu ne alemde bilmiyorum ♥️
Ggamzeet 4600 doğurdu arkadaşım normal doğumdan hiç korkma benımm oğlum da 3750 doğdu ilki şuanki hemen hemen yine aynı 3500 kilosu normal olmasını bekliyorum hâlâ 39+4 şuan
Ggamzeet oğlumda hep 2 hafta ilerideydi 4 üzeri doğdu sezaryen . Son ay çok çok alıyorlar kilo
Benim de 1.5 hafta önden gidiyor şekerim sınırda 36 da 3.300 dü özeldeki doktor 38. Haftada suniyle normal doğurabilirsin dedi bu hafta devlette de randevum var ordaki doktorla görüşüp doğum şekline karar vericez 🤷🏻♀️
Nurdemir_28 inşallah canım güzel haberlerini bekliyorum
Kuzeyyasin maşallahh 🥰 alalh uzun ömürler versin miniklerimize sağlıkla kucagina alırsın inşallah. benimde bundan önce bi düşüğüm oldu kadının biri 4.500 normal doğum yaptı şimdi bana kilosu önde sezaryan diyince o yüzden şaşırdım biraz
Ggamzeet gönlünüzce olsun 🤗
Sulekurall bende doktora bunu sormayı düşünüyorum 38 gibi suni verebilirmi acaba diye ama bakalım ne diyecek bir sonraki kontrolde
Ggamzeet ben özele gidiyorum, 35.haftada 2900 dü, 12 gün onden gidiyormuş ama hic sezaryen olcak mecbur falan demedi. Yarin cati muayenem var, zaten her hafta 300 gram da alsa 4ü geçmeyecek kilosu hesabima göre. Ve cogunlukla hep soylenen kilodan zayif geliyor bebekler. Ama kafa çapi da önemli bizim kiz kücuk kafalı ondan net bir sey dememis olabilir doktor 🤷🏼♀️