• Gebelik
  • Bebeğinin gelişimi 2 hafta önde olan annelerrr

dilay_06 aynen canım bende öyle düşünüyorum bakalım 2 hafta sonra belli olacak herşey belirsizlik biraz yoruyor insanı

Kuzeyyasin maşallahh 🥰 alalh uzun ömürler versin miniklerimize sağlıkla kucagina alırsın inşallah. benimde bundan önce bi düşüğüm oldu kadının biri 4.500 normal doğum yaptı şimdi bana kilosu önde sezaryan diyince o yüzden şaşırdım biraz

Harvicell sanırım doktor da son ay daha fazla alacağını göz önünde bulundurarak normal zor dedi bana. Sizin bebiş kaç haftalık kaç kilo doğmuştu

Sulekurall bende doktora bunu sormayı düşünüyorum 38 gibi suni verebilirmi acaba diye ama bakalım ne diyecek bir sonraki kontrolde

Ggamzeet ben özele gidiyorum, 35.haftada 2900 dü, 12 gün onden gidiyormuş ama hic sezaryen olcak mecbur falan demedi. Yarin cati muayenem var, zaten her hafta 300 gram da alsa 4ü geçmeyecek kilosu hesabima göre. Ve cogunlukla hep soylenen kilodan zayif geliyor bebekler. Ama kafa çapi da önemli bizim kiz kücuk kafalı ondan net bir sey dememis olabilir doktor 🤷🏼‍♀️

busragil evet bende sizin gibi hesapladığımda 4ü geçmiyor ama doktor kafa çevresi de 2 hafta önde gitmesiyle uyumlu demişti o yüzden sezaryan diyor olabilir. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🥰

Benimde 3hafta önden gidiyo özel bi hastanede takipteydim 4 kilonun üstünde olursa sezeryana alırım dedi şimdi devlete gidiyorum normal yaptırıcam diyo son dakkaya kadar bi terslik olmasa normal olucak ilk çocuğum 4 200 ikinci 4 300 normal doğumla dünyaya getirdim inşallah bunda normal doğururum

Ggamzeet ilk oğlum 37+5 te 4 kilo 56 cm normal doğdu. Nerden biliyor doktorunuz 39 a kadar duracağını belki 37 de gelmek isteyecek bebek bence bekleyin 38 e kadar sonra karar verin

Ggamzeet canım benimde bebeğim iri şuan 37. Haftadayız 36 da kilosu 3300 dü ama sezeryan vs demedi bu hafta alttan muayene edip ona göre karar vermemiz gerektiğini yoksa bebeğin pozisyonunun normal doğum için uygun olduğunu söyledi

Ggamzeet canım ben tam 32 haftalıkken gittim 2100 kilosu vardı uyluk ölçümünde 34 haftalık görünüyordu benim doktorum da böyle devam ederse normal yapamayabilirsin falan dedi

Ggamzeet evet kafa çapı kilodan daha önemli, görümcem 8 mayıs ta doğum yaptı erkek bebek 3600 ama kafası tontişti az o yüzden sezaryen oldu, cidden doktorumuz ne derse dinlememiz gerekiyor tabi yine de azcık sorup soruşturalım aklımız kalmasın da :D en başlarda normal konusunda ısrarcı olmama rağmen şu aralar doğsun da nasıl olursa olsun modundayım :D sağlıkla gelsinler inşallah tüm bebişler

Ggamzeet 38+1 de 4100 gr . Gebelik şekeri felan da yoktu galiba genetik ablamın abimin çocuklarda böyle şuan 3 yaş 14 kg ama doğduğu gibi gitmiyor 😂

Ea13334 maşallah sizin hep 4ün üstü olmasına rağmen normal olmuş. Bende böyle duyup görünce bana iri diye sezaryan demesine takıldım

Seval2468 demi canım bende bunları düşünüyorum hep sonuçta 40 haftayı bekleyecek diye birsey yok sezaryan derse de dediğiniz gibi 38 e kadar bekliycem karar vermek için 28hatadan beri doğum pozisyonunda zaten bebek

Lulu02 sanırım son haftalarda dahada kilo alacağını göz önünde bulunduruyorlar o yüzden böyle söylüyorlar canım