• Gebelik
  • Bebeğinin gelişimi 2 hafta önde olan annelerrr

Kızlar bebeğimin gelişimi 2 hafta önde gidiyor en son 33+2de gittim kontrolde kilosu 2.400 çıktı doktor bu şekilde normal doğum zor bebek iri iki hafta sonra geldiğinde yani 35+da sezaryan planlaması yapmamız gerek dedi 39.hafta gibide alırız sezaryana dedi aranızda böyle bi durum yaşayan var mı ben hesaplıyorum bu şekilde giderse bebek 4 kilonun üzerine çıkmıyor aslında ama niye böyle söyledi anlamadım. Devlet hastanesi takipliyim bu arada.

Ggamzeet bende şuan 36 dayım 2 hafta önde dedi perşembe günü kontrole gidicem çatı muanesinden sonra karar vericez doğum şekline benim bebişede kilosu var normal yapamam herhalde

Kader111 sağlıkla gelsin bebisler inşallah canım başından beri normal normal diyordum doktor son kontrolde sezaryan diyince heyecan korku sevinç hepsi karıştı bende 😊

Bana da önden gtmesi farketmez sat a göre haftan 39sa sez olur dedi .neden 37olmaz dedim cnku son haftalar cok zor geçiyor o da akciğer gelişimini iyice tamamlansin diyeymis

Ggamzeet benim bebeğimin gelişimide iki hafta önde. En son kontrole gittiğimde 37+6 iken kilosu 3.600 gr dı şuan 39+1 olduk yarın randevumuz var gidicem bakalım kaç olmuş ama büyük ihtimalle sezeryan olucam bende

Ggamzeet benimde bebeğim 2 hafta önden gidiyor . 36 haftalığım 35 teyken 3360 grmdı. Buna rağmen sezeryan için şu an bişey söylemek doğru olmaz dedi doktor

1. Haftada 3800 dedi doktor galiba bende sezeryen yarın kontrol var bakalım ne olacak 39+4 olacak.

Ben doğumun olduğu gün 3770 gram civari olarak duydun doktordan , bebeğim 3100 doğdu. Normal doğum istiyorsanız bence bir kaç doktora sorun kilo konusunu.