Kızlar bebeğimin gelişimi 2 hafta önde gidiyor en son 33+2de gittim kontrolde kilosu 2.400 çıktı doktor bu şekilde normal doğum zor bebek iri iki hafta sonra geldiğinde yani 35+da sezaryan planlaması yapmamız gerek dedi 39.hafta gibide alırız sezaryana dedi aranızda böyle bi durum yaşayan var mı ben hesaplıyorum bu şekilde giderse bebek 4 kilonun üzerine çıkmıyor aslında ama niye böyle söyledi anlamadım. Devlet hastanesi takipliyim bu arada.
Bebeğinin gelişimi 2 hafta önde olan annelerrr
Ggamzeet adet tarihine göre olan 39.haftada alacak değil mi 🌺
Esrafatih01 evet canım ona göre alacak 🌸
Bana da önden gtmesi farketmez sat a göre haftan 39sa sez olur dedi .neden 37olmaz dedim cnku son haftalar cok zor geçiyor o da akciğer gelişimini iyice tamamlansin diyeymis
Ggamzeet benim 1 ay önden gidiyor 31. Haftama giricem bende
Ggamzeet benim bebeğimin gelişimide iki hafta önde. En son kontrole gittiğimde 37+6 iken kilosu 3.600 gr dı şuan 39+1 olduk yarın randevumuz var gidicem bakalım kaç olmuş ama büyük ihtimalle sezeryan olucam bende
Ggamzeet benimde bebeğim 2 hafta önden gidiyor . 36 haftalığım 35 teyken 3360 grmdı. Buna rağmen sezeryan için şu an bişey söylemek doğru olmaz dedi doktor
- Haftada 3800 dedi doktor galiba bende sezeryen yarın kontrol var bakalım ne olacak 39+4 olacak.
Ben doğumun olduğu gün 3770 gram civari olarak duydun doktordan , bebeğim 3100 doğdu. Normal doğum istiyorsanız bence bir kaç doktora sorun kilo konusunu.
bebislerhakkinda sizin bebişin kilosu ne kadar kaç haftalık şuan canım
Suheda_4406resul yarın haber verirmisin canım bebis ne kadar olmuş doktor neye karar verdi