Benimde 3hafta önden gidiyo özel bi hastanede takipteydim 4 kilonun üstünde olursa sezeryana alırım dedi şimdi devlete gidiyorum normal yaptırıcam diyo son dakkaya kadar bi terslik olmasa normal olucak ilk çocuğum 4 200 ikinci 4 300 normal doğumla dünyaya getirdim inşallah bunda normal doğururum
Bebeğinin gelişimi 2 hafta önde olan annelerrr
- Düzenlendi
Ggamzeet ilk oğlum 37+5 te 4 kilo 56 cm normal doğdu. Nerden biliyor doktorunuz 39 a kadar duracağını belki 37 de gelmek isteyecek bebek bence bekleyin 38 e kadar sonra karar verin
Ggamzeet canım benimde bebeğim iri şuan 37. Haftadayız 36 da kilosu 3300 dü ama sezeryan vs demedi bu hafta alttan muayene edip ona göre karar vermemiz gerektiğini yoksa bebeğin pozisyonunun normal doğum için uygun olduğunu söyledi
Ggamzeet evet kafa çapı kilodan daha önemli, görümcem 8 mayıs ta doğum yaptı erkek bebek 3600 ama kafası tontişti az o yüzden sezaryen oldu, cidden doktorumuz ne derse dinlememiz gerekiyor tabi yine de azcık sorup soruşturalım aklımız kalmasın da :D en başlarda normal konusunda ısrarcı olmama rağmen şu aralar doğsun da nasıl olursa olsun modundayım :D sağlıkla gelsinler inşallah tüm bebişler
Ggamzeet benim de hep 2 hafta önde çıkıyordu 4 buçuk kilo doğdu mecburi sezaryen
Ggamzeet 38+1 de 4100 gr . Gebelik şekeri felan da yoktu galiba genetik ablamın abimin çocuklarda böyle şuan 3 yaş 14 kg ama doğduğu gibi gitmiyor 😂
busragil aynen canım bana kafa çapı için zor dedi büyük ihtimalle. Kesinlikle öyle bende normal taraftarıyım başından beri ama bebeğim sağlıklı olsun da sezaryan derse doktor onada yapacak bisey yok artık. Son haftalar geçmiyor demi 😀bizde bugün 34 olduk artık agrilar artmaya başladı rabbim hayırlısıyla kurtarsın inşallah hepimizi 🥰🤲
iremcannn1907 kaçıncı haftada doğdu canım
Ggamzeet sezaryen oldu