• DoğumGebelik
  • Mayıs anneleri hala doğuramayanlar el kaldırsın 🙋🏻‍♀️😂

Beigebaby bugün doktorum bebek kücük 1 haftadır kilo almamıs kilosu aynı böyle devam ederse cok beklemeyiz dedi sezeryan gibi konustu korktum 😟

minnakbebem benimde nişanım geldi sabah 5’den beri sancılanıyorum ntsde de sancım var açıklığım yok imza karşılığı çıktım.Nişandan ne kadar süre sonra doğum gerçekleşiyor ki cumartesiye kadar bekler mi🫶🏻

Beigebaby doktor öyle diyince nasıl karar vereceğimi şaşırdım bende bakalım nasıl ilerleyecek süreç

Gozdeee7 yaaa dün bende sancı için akşam gittim tekrar üstelik benim afedersin her lavaboya çıkışımda peçeteye kan geliyor sancım çıktı benimde Nst de dün hatta doktor yatış verdi bende kabul etmedim ebe de baktı açıklık yok dedi ama akşam akşam beni çok üzdü çatım darmış normal doğumda çok zorlanırmışım zaten acı eşiğim de çok düşük ama denemek yapmak istedim doktorda bugün aç karnına gelmemi istedi muhtemelen alacaktı bebeği sezaryenle ama ben gitmedim bugün yarın gideceğim bakacağım çok korkuyorum😔😔😔

Beigebaby büyük bir ihtimal pazartesi kontrole gideceğim bakalım ne dicek doktorumuz 🙏🏻☺️

Zynp007 bizimde pazartesi kontrolümüz bende merakla bekliyorum. Sağlıkla gelsinler inşallah kolay doğumlarımız olsun 💖

Beigebaby 39+5 hala beklemedeyiz cumartesi ve salı nst istedi doktor acilden. Hemen gelsin istiyorum artık yoruldum baya 😅

AlmilaninAnnesiii yaa kocaman karınla artık her şey çok daha zor demi , valla tuvaletten çıkamıyorum sürekli uyku hali uyuyorum rahat edemiyorum uyanıyorum sersem gibiyim son günlerde iyice gerdi beni 😭

Beigebaby Hiç sorma valla hareket halindeyim sürekli gelsin diye de hiç geleceği yok valla napicam şaşırdım gelmezse suni ile deneyeceklermis bende bunu istemiyorum tabi 🙄