Mayıs anneleri hala doğuramayanlar el kaldırsın 🙋🏻♀️😂
pazartesi suni sancıı ile doğuruyorum gelmeye niyeti yok
39 hafta hala beklemedeyiz 😬
Beigebaby bizim de 38+1 bekliyoruz valla heyecanla😂 yaptığınız egzersizler var mı
Sabah doguruyorum bende sezeryan ile lütfen dua edi arkadaşlar bana da çok korkuyorum
Beigebaby aynıyız bende de tık yok 😂
Eftelyaatasoy ben egzersiz konusunda çok üşengecim ya , normalde de hiç yapmazdım hamilelik boyuncada yapmadım şimdide yapmıyorum 🥲
Kardelenalya Korkmayın sonunu düşününhep evladınıza kavuşacaksınız 🥰 Allah yardımcınız olsun su gibi geçsin gitsin inşallah 💖
Beigebaby yalancı sancım oluyor benim hemen hemen her akşam ama açılmam falan da yok
Beigebaby haftamız günümüz aynı bende gece yarısından sonra 38+4 oluyorum.ve hala gelen giden yok üstelik bebişim en son bir hafta önce kontrole gittiğimde 4 kiloya çok yakındı. Her geçen gün kilosu artıyor biran önce dogurmam lazım ama beyfendi yerinden gayet memnun😬🤷🏼♀️
Suheda_4406resul oy maşallah tombik 😂 bizimde en son 3300dü ama ultrasonda gözüken kiloyada inanmıyorum hiç
Beigebaby
39+5 ten selamlar bende dört gözle kızımı bekliyorum hala gelmedi normal doğum istiyorum bakalım artk ne olacak Perşembe günü hastaneye gidip bakacam durum nedir diye 😌