• DoğumGebelik
  • Mayıs anneleri hala doğuramayanlar el kaldırsın 🙋🏻‍♀️😂

Beigebaby büyük bir ihtimal pazartesi kontrole gideceğim bakalım ne dicek doktorumuz 🙏🏻☺️

Zynp007 bizimde pazartesi kontrolümüz bende merakla bekliyorum. Sağlıkla gelsinler inşallah kolay doğumlarımız olsun 💖

Beigebaby 39+5 hala beklemedeyiz cumartesi ve salı nst istedi doktor acilden. Hemen gelsin istiyorum artık yoruldum baya 😅

AlmilaninAnnesiii yaa kocaman karınla artık her şey çok daha zor demi , valla tuvaletten çıkamıyorum sürekli uyku hali uyuyorum rahat edemiyorum uyanıyorum sersem gibiyim son günlerde iyice gerdi beni 😭

Beigebaby Hiç sorma valla hareket halindeyim sürekli gelsin diye de hiç geleceği yok valla napicam şaşırdım gelmezse suni ile deneyeceklermis bende bunu istemiyorum tabi 🙄

Zynp007 Yaaa çok sevindim Allah yardımcınız olsun sağlıkla kavuşun inşallah 🧡🧡

Beigebaby 38+1ayniyiz oynaması yerinde tuvalete gitmekten yoruldum salı günü kontrole gidicem bakalim

Beigebaby çok teşekkür ederim ☺️ rabbim hepinizin yardımcısı olsun inşallah 🙏🏻

Zynp007 nasıl geçti doğumunuz , siz nasılsınız bebiş nasıl ? 💖

Deryaebrar 39 olduk bugün 😂 korkuyorum 41 e kadar ya gelmezse diye bu aralar doğsa çok süper olacak 😂😂

Beigebaby 38+5 biz de de gelen giden yok salı günü randevuya gittiğim de belki bir gelişme varsa ögreniriz acılma vs cunku acılmam olsun DİE haraketler va yapmaya başladım