Asildilekkkkkk17_ yaaa ne dedi peki doktorunuz
Mayıs anneleri hala doğuramayanlar el kaldırsın 🙋🏻♀️😂
Beigebaby kanaman olabilir dedi çok olursa gel hemen dedi bi sancı ağrı olursa olmazsa pazartesi tekrar gidicem kontrole sancı çekmişim aslında ben ama hissetmemişim çok hafifmiş
Fatma027 evet başta sezeryan demişti ama en son gidişimde kilo alımı yavaşlamış şuan normal ilerliyo normal doğurmak daha iyi ayın 22 sine kadar bekleyelim bebek ozaman kadar dogmazsa gel kilosuna bakalım duruma göre sezeryana alırım demişti bir hafta önce gittiğimde kilosu 3600 gramdı şuan kaç oldu acaba ayın 22 sine gün verdi işte bakalım bekliyoruz
Beigebaby evet kan olarak geldi bende doktor da bugün öyle durumlarda hemen gelmeniz lazım Nstye bakılması lazım dedi ama çok şükür bir problem görünmüyor sadece hafif sancısınız görünüyor dedi ben normal düşünüyordum biraz bebişin kilosu 3900 falanmış 4 olursa sezaryen oluyormuş ctesi tekrar gel bakalım dedi olmazsa sezaryen herhalde 😔🤦🏻♀️ zaten son zamanlarda aşırı iştahım arttı muhtemelen bebişin kilosu da artar gibi eğer ctesi kadar durabilirsek bakalım hafif hafif sancılarım oluyor çok az 😔
minnakbebem inşallah cumartesiye kadar gelir bebiş
Beigebaby 38+2oldum ağrılar hat safhada ama gelen yok sözde erken gelecekti zamanını dolduruyo küçük hanım😂😂😂 ama ben bende degilimmm
Surprizzz2022 Ya inşallah sağlıkla gelir annesine daha da acı çektirmez
Beigebaby amin cümlemizi ki insaAllah sağ salim gelsinler yeter kucağa alınca herşey bitiyo o an🤲🏼❤️ bugünden umudum vardı ama ağrılar geçti yine😁
Beigebaby inşallah canım amin 🤲🏻♥️
Beigebaby bugün doktorum bebek kücük 1 haftadır kilo almamıs kilosu aynı böyle devam ederse cok beklemeyiz dedi sezeryan gibi konustu korktum 😟
Eftelyaatasoy yaa beslenmenize çok dikkat edin , muz hurma kaşar çok tavsiye ederim . 5 günde 410 gram almıştı benim bebeğim bunları yediğim için
minnakbebem benimde nişanım geldi sabah 5’den beri sancılanıyorum ntsde de sancım var açıklığım yok imza karşılığı çıktım.Nişandan ne kadar süre sonra doğum gerçekleşiyor ki cumartesiye kadar bekler mi🫶🏻
Suheda_4406resul
Anladım canım hakkında hayırlısı olsun
Fatma027 amin canım inşallah
Beigebaby teşekkür ederim ☺️
Gozdeee7 yaaa dün bende sancı için akşam gittim tekrar üstelik benim afedersin her lavaboya çıkışımda peçeteye kan geliyor sancım çıktı benimde Nst de dün hatta doktor yatış verdi bende kabul etmedim ebe de baktı açıklık yok dedi ama akşam akşam beni çok üzdü çatım darmış normal doğumda çok zorlanırmışım zaten acı eşiğim de çok düşük ama denemek yapmak istedim doktorda bugün aç karnına gelmemi istedi muhtemelen alacaktı bebeği sezaryenle ama ben gitmedim bugün yarın gideceğim bakacağım çok korkuyorum😔😔😔