• DoğumGebelik
  • Mayıs anneleri hala doğuramayanlar el kaldırsın 🙋🏻‍♀️😂

Beigebaby büyük bir ihtimal pazartesi kontrole gideceğim bakalım ne dicek doktorumuz 🙏🏻☺️

Zynp007 bizimde pazartesi kontrolümüz bende merakla bekliyorum. Sağlıkla gelsinler inşallah kolay doğumlarımız olsun 💖

Beigebaby 39+5 hala beklemedeyiz cumartesi ve salı nst istedi doktor acilden. Hemen gelsin istiyorum artık yoruldum baya 😅

AlmilaninAnnesiii yaa kocaman karınla artık her şey çok daha zor demi , valla tuvaletten çıkamıyorum sürekli uyku hali uyuyorum rahat edemiyorum uyanıyorum sersem gibiyim son günlerde iyice gerdi beni 😭

Beigebaby Hiç sorma valla hareket halindeyim sürekli gelsin diye de hiç geleceği yok valla napicam şaşırdım gelmezse suni ile deneyeceklermis bende bunu istemiyorum tabi 🙄

Zynp007 Yaaa çok sevindim Allah yardımcınız olsun sağlıkla kavuşun inşallah 🧡🧡

Beigebaby 38+1ayniyiz oynaması yerinde tuvalete gitmekten yoruldum salı günü kontrole gidicem bakalim

Beigebaby çok teşekkür ederim ☺️ rabbim hepinizin yardımcısı olsun inşallah 🙏🏻

Zynp007 nasıl geçti doğumunuz , siz nasılsınız bebiş nasıl ? 💖

Deryaebrar 39 olduk bugün 😂 korkuyorum 41 e kadar ya gelmezse diye bu aralar doğsa çok süper olacak 😂😂

Beigebaby 38+5 biz de de gelen giden yok salı günü randevuya gittiğim de belki bir gelişme varsa ögreniriz acılma vs cunku acılmam olsun DİE haraketler va yapmaya başladım

Beigebaby akşamları kötü olmaya başladım kendimi taşıyamıyorum oturup kalkarken zorlanıyorum belim agrıyor ve terlemeye başladım geceleri uyurken mesela. Karnım taş gibi oluyor genel de ara sıra sancım oluyor ama dayanılmayacak gibi değil