Sevvalerdmm boyum 1.70 53 kilo ile hamile kaldın şu an 39+1 deyim 73 kilo oldum. İlk hamileliğim de de 18 kio almıştım
Kaç kilo da hamile kaldınız
Sevvalerdmm 44 ile hamile kaldim cok zordu hamileligim kilo vermedim aksine aldim son aylar tbiki ama çok kötü olmuştum dermanim yoktu ya o derece kusmaktan berbat olmystum en iyi orta kilolu olmak ya bence
anneolmakzoramagulusuyeter_ sağlıkla gelsin bebeğiniz🌸😊
Sevvalerdmm 47 ile kaldım şu an 59 um 30. Hafta 🤗
Sevvalerdmm sen yine iyisin ben 40 kilo tüm 12+4 hiç kilo almadım yıllardır kilo alamıyorum hiç bir sorununda yokmuş Dr demesi
Sevvalerdmm 42 kilo ile kaldım belki 40 bile olabilir çünkü öğrendiğim zaman 42′ydim ve 1,5 aylık hamileymişim ama ben de zor kilo alıyorum o yüzden sanmıyorum 🤭 şuan 33+4 53 kilo ile devam ediyor fakat kilo aldığım hiç belli değil hala sadece göğüsüm ve göbeğim geri kalan yanlarım full zayıf 😂
anneoluyorrumm sende benim gibisin inşallah alırız yani ben almak istiyorum 1.60 boy 40 kilo moral sıfır😭
Sevgi1985 İlk başta bende çok takıyordm ama Çocuğum iyiyse gerisini takmıyorum
anneoluyorrumm ☺ bir yönden iyi oluyor yaş göstermiyoruz 🤭
Ilosunuz1 64 ile hamile kaldım 11. haftamdayım 62 ye düştüm o da istiğfar etmekten heralde 😂😂
Bulbulyuvasi yok canim benimde demir eksikligi var ilac iciyorum
B12 eksik
Troid yuksek
Allah iyi yapsin bizi ;)
dolunayes 53 ile kaldim
Sevvalerdmm
48,5 kilo ile hamile kaldım şu an 15+2 haftalığız 49,6 çıktım 2 hafta önce kontrolde. Şu an iyi gidiyor ama bilmiyorum ilerleyen süreçte kaç kilo alırım😅
Sevil0404
65 kilo ile hamile kaldım 7 haftakigiz hayla ayni kilodayım😌
[silindi]
Sevgi1985 Ahhh bende aynı dertten muzdaribim 1.60 40 ile hamile kaldım 23 haftalık hamileyim zorla 45 oldum daha inşallah doğuma kadar 10 kilo daha alırım ve vermem
[silindi]
Sevgi1985 bende 4 aya kadar hiç almadım hatta 39 a düşmüştüm bulantı ve kusmadan sonra almaya başladım 45 oldum şimdi
Sevvalerdmm 47 ile hamile kaldım şuan 10+5teyim bulantıdan iştahsızlıktan pek yiyemiyorum 1 kilo vermişim ama benim de bütün değerlerim iyiydi çok şükür. Sadece folik asit kullanıyorum. Doktorum da etrafa zayıfsın diyenlere kulak asma gayet normal her şey demişti 🥰
Semanur0902 şeker felan varmı canım
minebayram evet canım migdesi bulanmaktan çok insan kilo veriyo ben hiç kusmadim ama olsun bebisler sağlıklı olsunlar da ❤️