• Gebelik
  • Kaç kilo da hamile kaldınız

Bulbulyuvasi yok canim benimde demir eksikligi var ilac iciyorum
B12 eksik
Troid yuksek
Allah iyi yapsin bizi ;)

Sevvalerdmm
    48,5 kilo ile hamile kaldım şu an 15+2 haftalığız 49,6 çıktım 2 hafta önce kontrolde. Şu an iyi gidiyor ama bilmiyorum ilerleyen süreçte kaç kilo alırım😅

• [silindi]

Sevgi1985 Ahhh bende aynı dertten muzdaribim 1.60 40 ile hamile kaldım 23 haftalık hamileyim zorla 45 oldum daha inşallah doğuma kadar 10 kilo daha alırım ve vermem

[silindi] 😔 bulantı olmasa belki alırım ben kızımda 20 kilo oğlumda da 20 kilo almıştım 60 la doğuma girdim ama onlarda bulantım varken 3 aylık olduğumda 6 kilo almıştım bunda hiç almadım

• [silindi]

Sevgi1985 bende 4 aya kadar hiç almadım hatta 39 a düşmüştüm bulantı ve kusmadan sonra almaya başladım 45 oldum şimdi

Sevvalerdmm 47 ile hamile kaldım şuan 10+5teyim bulantıdan iştahsızlıktan pek yiyemiyorum 1 kilo vermişim ama benim de bütün değerlerim iyiydi çok şükür. Sadece folik asit kullanıyorum. Doktorum da etrafa zayıfsın diyenlere kulak asma gayet normal her şey demişti 🥰

Boyum 172 70 kilo ile hamile kaldım 14. Haftadayım hala 70 kiloyum🥰

Sevvalerdmm ahahah senin iki katından daha fazla hamile kaldım. 98 ile sonra 99 oldum sonra tiroitim hızlı calisiyormus bulantı ve kusmam da başladı 10 haftalık -7 kg 92 ile devam ediyoruz

48-49 aralığında hamile kaldım 28.haftadayız şuan 54 kiloyum iştahsızlık kusma tansiyon hiç biri olmadı bu aya kadar kilo vermeden aldım 🤗

Bende 53 kg ile hamile kaldım şuan 21 haftalığım 58 kiloyum