Ilosunuz1 64 ile hamile kaldım 11. haftamdayım 62 ye düştüm o da istiğfar etmekten heralde 😂😂
Kaç kilo da hamile kaldınız
Bulbulyuvasi yok canim benimde demir eksikligi var ilac iciyorum
B12 eksik
Troid yuksek
Allah iyi yapsin bizi ;)
dolunayes 53 ile kaldim
Sevvalerdmm
48,5 kilo ile hamile kaldım şu an 15+2 haftalığız 49,6 çıktım 2 hafta önce kontrolde. Şu an iyi gidiyor ama bilmiyorum ilerleyen süreçte kaç kilo alırım😅
Sevil0404
65 kilo ile hamile kaldım 7 haftakigiz hayla ayni kilodayım😌
[silindi]
Sevgi1985 Ahhh bende aynı dertten muzdaribim 1.60 40 ile hamile kaldım 23 haftalık hamileyim zorla 45 oldum daha inşallah doğuma kadar 10 kilo daha alırım ve vermem
[silindi]
Sevgi1985 bende 4 aya kadar hiç almadım hatta 39 a düşmüştüm bulantı ve kusmadan sonra almaya başladım 45 oldum şimdi
Sevvalerdmm 47 ile hamile kaldım şuan 10+5teyim bulantıdan iştahsızlıktan pek yiyemiyorum 1 kilo vermişim ama benim de bütün değerlerim iyiydi çok şükür. Sadece folik asit kullanıyorum. Doktorum da etrafa zayıfsın diyenlere kulak asma gayet normal her şey demişti 🥰
Semanur0902 şeker felan varmı canım
minebayram evet canım migdesi bulanmaktan çok insan kilo veriyo ben hiç kusmadim ama olsun bebisler sağlıklı olsunlar da ❤️
Betulnnmz insAllah sizinde 🌼
Elif2143 yok canım çok şükür
Boyum 172 70 kilo ile hamile kaldım 14. Haftadayım hala 70 kiloyum🥰
Sevvalerdmm ahahah senin iki katından daha fazla hamile kaldım. 98 ile sonra 99 oldum sonra tiroitim hızlı calisiyormus bulantı ve kusmam da başladı 10 haftalık -7 kg 92 ile devam ediyoruz
- Düzenlendi
48-49 aralığında hamile kaldım 28.haftadayız şuan 54 kiloyum iştahsızlık kusma tansiyon hiç biri olmadı bu aya kadar kilo vermeden aldım 🤗
@Bulbulyuvasi sabah aç karnına iki tatlı kaşığı ye inşallah 1 ayda düzelir 🌸
asli_12 ne yiyim canım
Bende 53 kg ile hamile kaldım şuan 21 haftalığım 58 kiloyum
Sevvalerdmm evet bende 45 kiloydum, şuan 54 kiloyum 21+6 haftalığız 🤗