67 kiloyla hamile kaldim
12 haftaligim 65 kiloyum
Kaç kilo da hamile kaldınız
Ozlemslck34 nasıl yaptın kız onu kilonu ikiye katlamışsın maşallah 😂😂 45 te çok zayıfmışsın ya
Herkes incecik hamile kalmış 😂 ben 113 kilo ile hamile kaldım. 32+6 olduk 116 kilo olmuşum. Ve bende kansızlık var herhalde en başından beri kan ilacı kullanıyorum.
55 le hamile kaldım 57 oldum 19 haftalığım
Sevvalerdmm 63 le hamile kaldım 73 e çıktım geçen hafta 68 i gördüm tekrardan zayıfladım . Şimdi 69 . Sürekli kilom oynuyor benimde . 22+1 deyiz .
Semanur0902 fazla almamışın bebek kac kilo acaba
73 kilo ile hamile kaldım. Şuan 32+5teyiz 79 kiloyum.
Bulbulyuvasi 31+6 da gittim en son 2.236 gr olmuştu
- Düzenlendi
Sevvalerdmm 60 kiloyla hamile kaldım 26.Haftadayim iki kilo aldım oğluşumun kilosu gelişimi güzel bir sıkıntı yok şükür 🙏🥰
Sevvalerdmm benim kız arkadaşım 45 kiloydu hamile kaldı 9 ay boyunca sadece 1 kilo aldı dogurunca oda gitti 2 cocuguda da gayet sağlıklı maşallah
Sevvalerdmm
43 kiloyla hamile kaldım hala öyleyim 5 haftalığız bizde sağlıklıyız ama çok şükür. ☺️🫶🏻
Sevvalerdmm
Bende tam 45 kilo ile hamile kaldım yarın 34 haftalık olacağız 62 kiloyum şuanda 😂
Semanur0902 insallah sağlıkşı doğsun peki normal doğum mu yoksa sezeryan doğum mu yapacaksınız ben 97 kiloyum 29+0da cok almam dogumu etkiler mi normal doğum istiyorum da
Sevvalerdmm 62 kiloyla hamile kaldım boyum 1.75, 6 haftalık hamileyim oğlumada 67 ile hamile kalıp 93 le doğuma gitmiştim 😂
Sevvalerdmm 41 kiloyla hamile kaldım 28+4 oldum 45 kiloyum 🤦♀️
Bulbulyuvasi kilonun normal doğuma engeli yok canım, bizim her şey normal ilerliyordu normal doğuma yönelikti her şey ama kalp doktorum normal doğuma yasak koyduğu için sezeryana döndü. Onun dışında doktorum kilo var normal doğum yapamazsın demedi hiçbir zaman.
Semanur0902 bana öyle diyorlardı sağ ol canım ❤️❤️
@Bernasnli hiç sorma aldı başını gidiyor bende az yiyorum artk😂😂 38 haftalık olduk dogurunca gider inşallah 🙏🏻🥴😢
- Düzenlendi
Semanur0902 yoook benim kuzenim de şuan yeni hamile kaldi 150 kg çok boylu kilosu belli bile degil demekki rabbim ol diyince oluyor vallah . hatta ben 7+3 o 4+2
ama bu kiloyla normal doğum yapabilirmi bilmiyorum kismet doktoru birsey dememis henüz
meltemmmxx hayırlı olsun canım ikinize de. İşte vücutla alakalı galiba birazda bende dışarıdan etrafımdakilerin demesine göre asla 113 durmuyorum duyan çok şaşırıyor kiloma 😂 belki de vücudum o kiloyu kaldırdığı için bir sıkıntı görmedi doktorum.