[silindi] Sevgi1985 bende 4 aya kadar hiç almadım hatta 39 a düşmüştüm bulantı ve kusmadan sonra almaya başladım 45 oldum şimdi
himne_ Sevvalerdmm 47 ile hamile kaldım şuan 10+5teyim bulantıdan iştahsızlıktan pek yiyemiyorum 1 kilo vermişim ama benim de bütün değerlerim iyiydi çok şükür. Sadece folik asit kullanıyorum. Doktorum da etrafa zayıfsın diyenlere kulak asma gayet normal her şey demişti 🥰
Ilosunuz1 minebayram evet canım migdesi bulanmaktan çok insan kilo veriyo ben hiç kusmadim ama olsun bebisler sağlıklı olsunlar da ❤️
anneoluyoruuumm16 Sevvalerdmm ahahah senin iki katından daha fazla hamile kaldım. 98 ile sonra 99 oldum sonra tiroitim hızlı calisiyormus bulantı ve kusmam da başladı 10 haftalık -7 kg 92 ile devam ediyoruz
yinehamile anneoluyoruuumm16 yorumları okurken herkes ne kadar zayıf hamile kalmış diyordum kendim ile aynı kiloda hamile kalan birini görünceye kadar 😄
aygulb 48-49 aralığında hamile kaldım 28.haftadayız şuan 54 kiloyum iştahsızlık kusma tansiyon hiç biri olmadı bu aya kadar kilo vermeden aldım 🤗
Semyyy Sevvalerdmm bende 50 kilo ile hamile kaldim hep cok zayiftim ve degerlerim cok düşüktü. Hamile oldugumu ogrendigimden beri butun degerlerim yerinde masallah bebis yaradi bana 63 kiloyum suan 29 haftalik😂
babyasyanil Evlendiğimde 55 kiloydum 1. Ayda hamile kaldım balayı cart curt 59 olmuşum bayramdan önce 72 dim şuan nasılım Allah bilir😅