mervenergiz ben kızımda aldım onu banada öyle geldi açıkçası bide yeni alınan şeyi lekesi olmaz tozu olur sadece içerik önemli bide minorise bakicam içerik olarak

tubimom güzel diyorlar kücük paket 1 tane alcam işte nasıl olur bilmiyorum ki
    sleepy sızdırma yapıyor diyorlar doğru mu

tubimom bende o haftalarda sürekli halsizdim cıkıp yürümeye korkuyordum
      dışarda düşmedim ben hiç çok şükür banyoda düştüm popo üstüne ay cok kötüydü daha geçen gün bide
      çok şükür bi sorunda olmadı çok korktum

Yeniannis_ ben kullanmaya başladığımda yeni çıkmıştı sleepy ve çok kaliteliydi şu an biraz daha ince gibi bide ebat olarak küçük mesela onu almaktansa Molfix daha iyi gibi şu an numarasına göre daha büyük oluyor özelikle sleepynin beyaz olanı paket olan çok ince ve küçük ebatlı

Yeniannis_ çok geçmiş olsun canım Allah korumuş benim eşimde aynı awmde çalışıyor en büyük korkum milletin içinde kusmak o yüzden arkadsimi masada çocuklarla bıraktım kendimi lavoboya atayım dedim kusmadim ama varamadım gözüm karardı eşim geldi hemen şimdi kızıyor tek çıkma diyo

tubimom valla yeni kiyafetleri yıkadım leke çıkarır mı bilmem deneme yapılma yapicam lekelensin cikarmazsa leke için başka uygulama yaparım

Smc ebebekte bide leke çıkarıcı varmış baya memnun olan var eğer olursa aklında olsun canım

• Smc bunu yanıtladı.

ylmzftma arkadaşım dranül sade aldı. Çok memnun bende aldım. İlk kıyafetler kokulu olmasın diorşar çünkü yeni doğan bebekler anne kokusu ister. 6 aya kadar kullanmayı düşünüyorum.

Silasmom memnun kaldınız mı kokusu fln nasıl bende siveno tercih ettim henüz kullanmadım

ylmzftma

Bana hep toz deterjan önerildi en son Dalan roxy de karar kılıp aldım

Çok araştırdım siveno doğal 👍

Green clean deterjan olarak yeni yıkadım temız ıcerıklı ama ilerıkı zamanlar ıcın leke cıkarıcısı işe yaramıyormus mınoris baya iyimiş onu mınoris aldm

ylmzftma dalin toz deterjan kullanıyorum lekeler için e bebeğn baby me çamaşır suyu tozu kesinlikle stok yapın yumuşatıcıda bingo soft kullanıyorum hem bize hem beneğe yumuşak kullanıyordum önceden bingo hem bebeğe uygun hem bizim için kokusu daha hafif yumos ağır .

Lulu02 annemde bana çok kızıyor kullandığım için kendimize kullanıyorum ama bebeğimin eşyalarına kullanmadım cinsiyet Hormon değişikliği yapıyor muş