Yeniannis_ tmm canım bende alicam inşallah bide leke çıkarıcı lazım sarartilari çıkarır mı bilmem

tubimom onu da alcam en cok onu öneriyorlar aslında deterjandan bi tık önde
    bide pamuklar felan var haberin olsun e bebekte zaten ya alt açma örtüsü felan da aynı marka ben hepsinden topluycam :D

Yeniannis_ ebebek yolu göründü ama tek çıkamıyorum eşimi beklicem mecbur ikisini alırım geçende kundak aldım bide ordan 50 tlydi

ylmzftma duru granül ve üni baby yumuşatıcı aldım bende bakalım bu hafta deneyeceğim

tubimom bende tek çıkamıyorum 36+5 oldum yarın gidicez bizde allah nasip ederse
        kundak nasıl güzel mi

Yeniannis_ benim tansiyon şeker düştü geçen daha 24 haftalık ama korkuyorum düşer kalırım diye evet ben beğendim kızımda yapomadim deli gibi uyuyor😒

tubimom riske atma kendini sakın bekle daha zamanında var ben üşengeçlikten sona bıraktım hep kötü oldu

tubimom bana da duru dalan roxy vb granül tavsiye etmislerdi ama kalıntı oluyor makineyi bozuyor falan gibi yorumlar okudum o yüzden sıvı almaya karar verdim 28 inci haftadayım kullanınca yorum yaparım eltim baby me sıvı deterjan ve leke çıkarıcısını kullanıp memnun kalmıştı

Yeniannis_ iyi mi hiç denemedim fiyat olarak nasıl acaba kızımı gece bağlıyorum hala sleepy alıyoruz bıraktıracam bu yaz inşallah

Yeniannis_ tek çıkamam artık gerçekten korkuyorum hiç öyle olmadım yani ömrümde teyzeden Allah razı olsun düşerim bebeğime bişey olur diye çok korktum 🥺

mervenergiz ben kızımda aldım onu banada öyle geldi açıkçası bide yeni alınan şeyi lekesi olmaz tozu olur sadece içerik önemli bide minorise bakicam içerik olarak

tubimom güzel diyorlar kücük paket 1 tane alcam işte nasıl olur bilmiyorum ki
                      sleepy sızdırma yapıyor diyorlar doğru mu

tubimom bende o haftalarda sürekli halsizdim cıkıp yürümeye korkuyordum
                        dışarda düşmedim ben hiç çok şükür banyoda düştüm popo üstüne ay cok kötüydü daha geçen gün bide
                        çok şükür bi sorunda olmadı çok korktum

Yeniannis_ ben kullanmaya başladığımda yeni çıkmıştı sleepy ve çok kaliteliydi şu an biraz daha ince gibi bide ebat olarak küçük mesela onu almaktansa Molfix daha iyi gibi şu an numarasına göre daha büyük oluyor özelikle sleepynin beyaz olanı paket olan çok ince ve küçük ebatlı

Yeniannis_ çok geçmiş olsun canım Allah korumuş benim eşimde aynı awmde çalışıyor en büyük korkum milletin içinde kusmak o yüzden arkadsimi masada çocuklarla bıraktım kendimi lavoboya atayım dedim kusmadim ama varamadım gözüm karardı eşim geldi hemen şimdi kızıyor tek çıkma diyo

tubimom valla yeni kiyafetleri yıkadım leke çıkarır mı bilmem deneme yapılma yapicam lekelensin cikarmazsa leke için başka uygulama yaparım

Smc ebebekte bide leke çıkarıcı varmış baya memnun olan var eğer olursa aklında olsun canım

• Smc bunu yanıtladı.