Deterjan Önerileriniz
ylmzftma Ben ebebekten hacı şakir granül matik sabun lavanta aldım yumuşatıcı olarak dalin aldım, arkadaşım da bunlardan aldı ve çok memnun
ylmzftma eyüp sabri tuncerin sıvı deterjanını aldım. Kokusu yok yumuşatıcı kullanmaya gerek kalmıyor. Yıkadım ilk çamaşırları 30+4üm bende çam esansı gibi hafif bir koku bıraktı memnunum.
tubimom bende baby me sıvı deterjan aldım cok öneriyorlar ama daha kullanmadım
Patatesanne Şuan 30+4 hafta mısınız ?
Hacı şakır sabun tozu aldım ilk çocugumada onu kullandım
mervenergiz kullanınca yazarsanız sevinirim ben daha 30 lu haftalara gelmedim o zaman yıkamayı düşünüyorum kızımda dalan granül kullanmıştım ama toz sanki kalıntı bırakıyor
tubimom bende yarın ondan alıcam cok duydum
Yeniannis_ evet fiyatı da uçuk değil bence iyi yani dalan granül daha pahalı
tubimom bu tarz şeyler bence deneye deneye karar verilir veilk deneme için iyi ve uygun <3
Yeniannis_ tmm canım bende alicam inşallah bide leke çıkarıcı lazım sarartilari çıkarır mı bilmem
tubimom onu da alcam en cok onu öneriyorlar aslında deterjandan bi tık önde
bide pamuklar felan var haberin olsun e bebekte zaten ya alt açma örtüsü felan da aynı marka ben hepsinden topluycam :D
Yeniannis_ ebebek yolu göründü ama tek çıkamıyorum eşimi beklicem mecbur ikisini alırım geçende kundak aldım bide ordan 50 tlydi
tubimom bende tek çıkamıyorum 36+5 oldum yarın gidicez bizde allah nasip ederse
kundak nasıl güzel mi
tubimom bebek bezinide bu arada e bebeğin denicem
Yeniannis_ benim tansiyon şeker düştü geçen daha 24 haftalık ama korkuyorum düşer kalırım diye evet ben beğendim kızımda yapomadim deli gibi uyuyor😒
tubimom riske atma kendini sakın bekle daha zamanında var ben üşengeçlikten sona bıraktım hep kötü oldu