ylmzftma yumuşatıcı kullanmadım sonucta bebek, tikamasin kokusu diye zaten pek önerilmiyor da, deterjan olarak Ariel sıvı bebek deterjanıni kullanmıştım şuan oğlum iki yaşında üç aydır falan da e bebeğin kendi granül savununu kullanıyorum o da çok güzel kokusu pudralı çok hoş

ylmzftma Ben ebebekten hacı şakir granül matik sabun lavanta aldım yumuşatıcı olarak dalin aldım, arkadaşım da bunlardan aldı ve çok memnun

ylmzftma eyüp sabri tuncerin sıvı deterjanını aldım. Kokusu yok yumuşatıcı kullanmaya gerek kalmıyor. Yıkadım ilk çamaşırları 30+4üm bende çam esansı gibi hafif bir koku bıraktı memnunum.

Hacı şakır sabun tozu aldım ilk çocugumada onu kullandım

mervenergiz kullanınca yazarsanız sevinirim ben daha 30 lu haftalara gelmedim o zaman yıkamayı düşünüyorum kızımda dalan granül kullanmıştım ama toz sanki kalıntı bırakıyor

tubimom baby me sıvı ile bugün tüm kıyafetlerini yıkadım bebeğimin gayet iyidi

Smc bende kızımdan kalan zibinlar var sararma olmuş o lekeleri çıkarırım sizce yoksa leke çıkarıcı da alsammi

• Smc bunu yanıtladı.
        • Smc bunu beğendi.

tubimom bu tarz şeyler bence deneye deneye karar verilir veilk deneme için iyi ve uygun <3

Yeniannis_ tmm canım bende alicam inşallah bide leke çıkarıcı lazım sarartilari çıkarır mı bilmem

tubimom onu da alcam en cok onu öneriyorlar aslında deterjandan bi tık önde
              bide pamuklar felan var haberin olsun e bebekte zaten ya alt açma örtüsü felan da aynı marka ben hepsinden topluycam :D

Yeniannis_ ebebek yolu göründü ama tek çıkamıyorum eşimi beklicem mecbur ikisini alırım geçende kundak aldım bide ordan 50 tlydi

ylmzftma duru granül ve üni baby yumuşatıcı aldım bende bakalım bu hafta deneyeceğim

tubimom bende tek çıkamıyorum 36+5 oldum yarın gidicez bizde allah nasip ederse
                  kundak nasıl güzel mi

Yeniannis_ benim tansiyon şeker düştü geçen daha 24 haftalık ama korkuyorum düşer kalırım diye evet ben beğendim kızımda yapomadim deli gibi uyuyor😒

tubimom riske atma kendini sakın bekle daha zamanında var ben üşengeçlikten sona bıraktım hep kötü oldu