Selam herkese . 30+0 olduk çok şükür. Yavaştan yıkarım artık çamaşırlarımızı diye düşünüyorum ancak, deterjan olarak ne almalıyım bilmiyorum. Bitkisel deterjan elbette ki herkes gibi istiyorum. Siz ne kullandınız memnun kaldınız mı? Ve yumuşatıcı kullanılır mı? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim ☺️
Deterjan Önerileriniz
Bende şurada bekleyeyim 🤭🌸
Duru granül kullanmıştım 2. De de onu kullanicam insallah
Siveno aldım tertemiz içeriği tamemen bitkisel. Suan indirimde 1500lt 110₺ hepsiburada da
mine3444 ben de Minoris kullanıyorum o da temiz içerikli ve Siveno var bir de.
Duru granül matik klasik olan harika çok satılıyor kokusu da mükemmel
ylmzftma duru granül matik klasik al pişman olmazsın Trendyol dan yorumlara bakabilirsin çok güzel koku da harika
Bende bugun yıkadım Siveno ile ❤️
Merhaba going zero ya bakabilirsiniz deterjanları temiz içerikli doğaya saygılıdır
ylmzftma ben başta uni baby aldım sıvı deterjan herşeyini onunla yıkadım fakat kokulu olması beni içeriğinin cok temiz olduğuna inandırmadı tavsiye üzerine dalan zeytinyağlı granülünü aldım hem tertemiz yıkadı lekeleri cıkardı hemde daha temiz içerikli tavsiyemdir bir paketi uzun süre gidiyor birde daha ekonomik bebekler için en iyisi granül
Aylin735 birsey sorabilirmiyim ben yeni dalin deterjan aldım ama kokusu dalının klasik kokusu değil biraz farklı geldi burnum oylemi yoksa bizim deterjandami sorun var acaba en son 4 sene önce oğluma kullandigimda kokusu başkaydı kızıma ilk defa aldım değişik koku geldide
ylmzftma ben e bebeğin kendi granül deterjanını aldım annemde uni babynin sıvı deterjanını ve yumuşatıcısını aldı bohçada kıyafetlerinde granülü sıvılarıda örtü battaniye nevresimlerinde kullandık
Merve201119 normal.guzel kokuyor ben sarı kapakli kullanıyorum