• Gebelik
  • Doğumun başladığı nasıl anlaşılır ? 👶🏻

36+3 deyim regl olacakmışım gibi sancılar bende de var doktorum bebeğin doğum kanalına girmeye çalıştığını söyledi ama ben her sancıda doğuruyorum sanıyorum 🤦🏻‍♀️

Ysmnrn “yok lazım olur mu hiiiiç? Size falan yardıma geleyim mi, benimkiler bitti de” diyesim geliyor 😂

Ezgitkmn aralıklı, düzenli ve sıklaşması lazım. Bir kaç kere tekrarlayarak okuyacağım. Çooook teşekkür ediyorummm 💜🙏🏻

kalpatisi_ yaaaa bana bu aralar sinir basıyor. Doğuma giderken küfür kıyamet gitmekten çok korkuyorum 😂😂 rabbim bana ve bizlere çokça sabır versin. Bir çırpıda olsun inşallah doğumlarımızzzz 💜

Kızlarrrr 39+2yım o zaman doğuran annelere soruyorum bebegım kendını ıkı gundur çok kasıyor sizce neyın nesi 😀😀

asilbabysmother haftalardir ayni seyi yaşıyorum dediğin gibi tarifi zor bi rahim agrisi acisi batmasi ne diyim bilemedim 🤣🤣 kasıklara giren kramplar saatlerce çıkmıyor sancı var ama duzensiz nst dede 1 tane sanci çıktı arkama baka baka eve dönüyorum surekli kontrolden 😅 esim dokuz dogurdu zaten saat 04.45 adam telefon isigina uyandi simdi tamam mi gidiyormuyuz gidelim mi hastaneye diye 😅😅 psikolojisi bozuldu ya adamin ona ayri üzülüyorum kendime ayri ay cok dolmusum ben icimi dokesim geldi kusura bakma bacim 😅😅😅

kalpatisi_ az önce sancılarımla yataktan kalktım tuvalete gıttım yoğun bir sarı sumuksu akıntıyla kahverengımsı topak gibi bir lekeyle düştü nedır o şuan kalkıp hastaneye gıtmelıyım ki nişanım 37de gelmişti 39+2yim

Sedagnlgl cnm kan gibi değilse gitme Nisan sürekli devam edebilir ara ara kahverengi lekeler her açılmada olabilir

Sürekli bı bel ağrısı ve WC ye gitme isteği ara arada midem bulanıyor.37+2olduk ilk gebeliğim korkuyorum hastaneye gitsem mi diye düşünüyorum.Bazen nefes almakta bile güçlük çekiyorum.

Anakuzusu aynii hisler, hatta sanirim noşan geldi ve bebegin karnimda toplanip kasilmasi sıklasti ama dün gittim acilma yoktu bizde 37+1

KLORAKHANIM nişan ve su gelmedi bende gitsem mj acaba hastane ye diye düşünüyorum.Bel ağrım çok fazla 😪

Anakuzusu nisan ya da su gelmesine gerek yok canim bel ve kasik agrisi vsrsa kasilmalarin varsa git, zaten sona yaklasiyorsun bugun gitmezsen yarin gideceksin 10 gunde 2 kere kontrolun var :) benim kontrolumu 3 gunde 1 e dusurduler 🙏

KLORAKHANIM cumartesi günü gitmiştik herşey yolunda dedi doktorumuz onun rahatlığı vardı sancı falanda çıkmamıştı.Kendisi şehir dışına çıkacağı için salı gününe randavu verdi. Gitsem başka bir doktor var off valla stres oldum napicam bilemiyorum😂