Tecrübeli annelerrrr. İlk gebeliğim. Sürekli vajina ağrısı çekiyorum. Aha doğuruyorum galiba diye tedirgin oluyorum. Nişan gelmeden, su gelmeden doğum olur mu??? Randevum cuma günü o zamana kadar açılırsa falan rahim yani ne olur. Biraz anlatın da moral bulalım 🧚🏻
Doğumun başladığı nasıl anlaşılır ? 👶🏻
asilbabysmother kaçıncı haftadasın canım?
asilbabysmother 37+6 bende seninle aynıyım rahmime bıçak saplanır gibi keskin sancılar giriyor doguruyorum diyorum ama devamı yok🤣
Humeyraeslem1 benimde oluyo 29+2 de
Ben de hep merak icindeyim ama her yasayan merak etme oyle bir anliyorsun ki acaba demene kalmiyor diye cevapladi. O yuzden biraktim kendi haline.
Nisa2804 36+1deyim. Sanki her an doğurucağım hissi var içimde 😃
Humeyraeslem1 bende diyorum sanki tırtıklı bıçakla rahmini karıştırıyorlar öyle bir acı. Saçma bir tarif ama benim açım böyle 😂
asilbabysmother nstde kasilma cikti mi?
alparslansmother aaaa sizin de benim gibi erken başlamış. Pardon çevremde ki çok bilmişlere benzedim bir an. Benim 33de böyle ağrılarım var dediğimde ayyyyy çok erken çooooook erken demişlerdi sinirlenmiştim. Sizde bana sinirlenin 😂😂
Ysmnrn ayyyy inşallah anlarım. İnşallah eşim de anlar. O da her an doğuruyorum sanıp panikliyor 😃
Ysmnrn en son 2 hafta önce nst bakıldı. Sancım falan çıkmadı doktor gayet iyi demişti. Cuma randevum var tekrar bakalım 🤷🏻♀️
asilbabysmother 35+5 de belimden gelen ağrı kasıklarıma vuruyordu bebek ise kasıklarım da sertleşiyordu,3-4 saat düzenli sancı çektim doğdu doğacak diye 😂😂 Yalancı sancı dediler çocuk kendine yer yapıyor dediler,çocuk doğuma hazırlanıyor dediler…🤷♀️🤷♀️randevuma 10 gün var zaman geçmiyor.
asilbabysmother her hafta nstye giriyorum ve bu hafta kasilmam cikti. 36+0 im. Dinlen hareket etme yoksa kasilmalarin artar almam gerekir dedi :)
asilbabysmother ahaha esler daha pimpirikli. Ben yatakta donerken bile uyanip noldu diyor😂
MadameHappy34 bana da öyle diyorlar. Çocuk kendini doğuma hazırlıyormuş. Ben hazır mıyım acaba 😂😂
asilbabysmother sancilarin duzenli olmasi lazim suanda yalanci sancilar olabiliyor bebek hazirlik yapiyor. sancilar arasinda dakika tut duzenliyse gercek dogum sancisidir.
Ysmnrn bundan sonra beni de her hafta sokarlar herhalde nstye. Ya doktorum iş yapma eşin yapsın dedi de ohooooo eşim ne kadar yapabilir? Yapıyorum yormaya çalışmıyorum kendimi ama çocuğum kasıyor kendini izin vermiyor
Pnarvrl çooook teşekkür ederim. Yarım saatte bir, bazen de 1-2 saate bir geliyor sancım. O zaman yalancı sancı herhalde e
asilbabysmother son zamanlar daha zormus gercekten. Bana da is yapma diyor ama nasil olacagini soylemiyor😂
Kızlar bende 36+5 deyim benimde 1 haftadır çok şiddetli rahmimde kasılmalar oluyor 😞 doktoruma söyledim nst ye girdim geçen hafta ama sancım da çıkmadı. Rahmim alttan çekiliyormuş gibi hissediyorum. Canım çok yanıyor. Doktor enfeksiyon olabilir dedi geçen hafta fitil verdi kullandım yine aynı hiç geçmedi. Sizce enfeksiyona bağlı mıdır yoksa yalancı sancı gibi birşey mi