1234567890asd yine de anlatmışsıniz ben de bugün kontrole geldim bakalim ne dicek😊
Doğumun başladığı nasıl anlaşılır ? 👶🏻
Kbetul çok teşekkür ederim. Dün doktoruma sorduğumda o da öyle dedi. Ağrım çıkmıyor nstde çünkü başı baskı yapıyor dedi
Asilinannesi16 Allah sağlık sıhhat versin ikinize de 🌸 darısı bizlere inşallahhhhh
asilbabysmother ne nisanim geldi ne suyum 39+5sabahi cok farkli bi bel ve kasık ağrısıyla uyandim can yakıcı degildi ama tuafti yataktan kalkarken zorlandim kalktım ayağa kahvalti icin mutfağa gidiyordum bi baktım böyle saatlerce cisimi tutmus gibi bi baski var lavaboya gittim ciktim yinr ayni dedim heralde mesane tam bosalmadi tekrar girdim yok ama his hâlâ var ve böyle sanki bebek düşücek gibi bi baskida var ayni zamanda hem pandemi zamani hem Ramazan günü neyse dedim biraz bekleyim kahvaltimi yaptim evimi temizledim cantami kontrol ettim sonra girdim sıcacık bir duşa mayışana kadar çıkmadım sudan vücut temizligimi yaptim duşumu aldim oturma banyosu yaptim son tur banyomuda yikadim temizledim çıktım camasirim vardi dedim temelli onuda hallediyim doğuma gidersem temiz kalsin ev baktim akşam oldu hâlâ devam ediyor ayni his eşim geldi iftarini açtı mutfagimi temizledim dedim korkma sana bişey diycem ben galiba doguruyorum tabi eşim hemen panikledi panikliyceni bildiğim icin gündüz aramadim islerimi hallediyim dedim esim duyunca apar topar gittik yolda teyzemi aradim biz gidiyoruz diye oda muayne ol beni ara hemen dedi girdim alttan bakti 3cm acilma var yatış dedim ben canta almadim esime haber edeyim alsin gelsin çıktım teyzeme gittim hemen son kez bidaha sicak dusa girdim esim o arada cantami aldi teyzemi aldik gittik yatisim yapildi 6saat sonra suni sanci ile oğlumu kucagima aldim suni aldim çünkü kendimi sancimi hissetmiyodum onuda sağolsun ebe az az verdi cok zorlamadi beni yarim saat anca hissettim tam anlamiyla sanciyi ordan doguma alindim zaten hemen kafası gözüküyor dedi çünkü
mmomyskaan ikinci doğumumdu 😀 şimdi üçüncü doğumum olacak bu daha hızlı olur heralde 😀
asilbabysmother Zaten erkenden hazırlamak her zaman iyidir. Sona herkes kalamıyor. Ben 32 de yapmıştım. Sonra dolabın içini yerleştir evi temizle felan bir bakmışsın doğuruyon 😀
asilbabysmother Amin🤲🏻 Allah razı olsun 💕
1234567890asd canim bnde doğum yaptım ama sütüm gelmedi sizin ilk günden geldi mi
Ysmnrn banada tam tersi dedi bol bol yürü merdiven in çık bebek iyice kanala girsin dedi 37+1 de
asilbabysmother ben suyum gelene kadar anlamamıştım. Sancimi hiç hissetmemistim cunku ağrı esigim çok yüksek olduğu için.sadece eşime uyumadan önce karnımın içi bı tuhaf bebek sanki gidikliyor dedim ve haftam da 34+0 di gece aniden suyum geldi hastaneye gittiğimizde 8cm acilmam vardı makat geliş olduğu için acil sezeryana alınmıştım. Bazen anlaşılmiyor😂
1234567890asd su nasıl geliyor ben devamlı ped kullanıyorum yani geldiğini nasıl anlıcam
kadertugrul7 yaaaaa ne güzel olmuş maşallah yatlı tatlı telaş yapılmadan. Böyle güzel hikayeler nasıl mutlu ediyor. Bizler için de dua edin 💜
RuyaKuzey2534 bende sanırım o haftalarda yaptım. Kimseden bir beklentim olmamıştı yardım etsin falan kendim tek başıma yavaş yavaş yıka ütüle yerleştir yaptım. Ne varsa yıkadım ne varsa da ütüledim. 2 haftaya artık oda falan hazırdı şükür 🙏🏻
Bet1 yaaaa ne güzel açılmaya sezaryen. İşte bebek nasıl gelmek isterse öyle geliyor. Bizim istediğimiz ya da olan doğum şekli değil yavri ne dilerse 😀
asilbabysmother aynen öyle doğum şeklini bebek belirliyor bence 😂
asilbabysmother ederim tabiki rabbim hepimize hayırlı kolay doğumlar nasip etsin inşallah 🤲❤️
Gulsahakdag idrar gibi değil çeşme gibi düşün açık bırakmış 🥴 akıyor meselesi
Eliff14 ewet geldi cnm şuan sen hastanede misin
asilbabysmother Benim iki hamilelik arası kısa olduğu için oğlumda olduğum gibi değilim. Mecbur bitane abla çagırcam beraber yapcaz işte. Annem belden rahatsız kardeşim hastanede çalışıyor yoğun ayrıyetten okul bakalım Allah yardım eder 🤲🏻
1234567890asd bugun ciktim hastaneden benim emmiyo ya sütüm de gelmiyo mama verdim