• Gebelik
  • Doğumun başladığı nasıl anlaşılır ? 👶🏻

Sedagnlgl cnm kan gibi değilse gitme Nisan sürekli devam edebilir ara ara kahverengi lekeler her açılmada olabilir

Sürekli bı bel ağrısı ve WC ye gitme isteği ara arada midem bulanıyor.37+2olduk ilk gebeliğim korkuyorum hastaneye gitsem mi diye düşünüyorum.Bazen nefes almakta bile güçlük çekiyorum.

Anakuzusu aynii hisler, hatta sanirim noşan geldi ve bebegin karnimda toplanip kasilmasi sıklasti ama dün gittim acilma yoktu bizde 37+1

KLORAKHANIM nişan ve su gelmedi bende gitsem mj acaba hastane ye diye düşünüyorum.Bel ağrım çok fazla 😪

Anakuzusu nisan ya da su gelmesine gerek yok canim bel ve kasik agrisi vsrsa kasilmalarin varsa git, zaten sona yaklasiyorsun bugun gitmezsen yarin gideceksin 10 gunde 2 kere kontrolun var :) benim kontrolumu 3 gunde 1 e dusurduler 🙏

KLORAKHANIM cumartesi günü gitmiştik herşey yolunda dedi doktorumuz onun rahatlığı vardı sancı falanda çıkmamıştı.Kendisi şehir dışına çıkacağı için salı gününe randavu verdi. Gitsem başka bir doktor var off valla stres oldum napicam bilemiyorum😂

asilbabysmother su ve nişan gelmeden doğurdum ben. Sabah başlayan hafif sancılar vardı arada gelip giden. Öğleden sonra sürekli bir salınma isteği ve oturamama. Akşama böyle bir yere asılıp kendimi çekme isteği geldi ve sancılar baya şiddetlendi duştan çıkamadım 2 saat. Artık yürüyemeyecek haldeydim. Hastaneye gittiğimde 5 cmdi açılmam. 2-3 saate de doğum yaptım. Keseyi ebe patlatmıştı. Çok harika bir his o kavuşma anı. Allah sizi de sağlıkla kavuştursun 🌸

Asilinannesi16 ahahahhaha estağfurullah. Heyecandan hep bunlar. Bizler ayrı heyecanlı eşlerimiz ayrı heyecanlı 🌸 ağrılarımız da Allah sabır versin artık tarifi yok yani 🤍