Kaç kilo aldınız
saldemir valla süper bence kilo alımınız. Ben de 57 ile hamile kaldım, 36+4’m 12 kilo aldım. Ödemim çok arttı tartıya Hızlı bir şekilde yansıdı bu da🥹
27+4 deyim 67 kilo ile hamile kaldım şuan 75 kiloyum sizce nasıl🤦♀️🤦♀️
175 boy 70 kılo hamile kaldım 19 haftalık olduk 2 kılo almışım
Haftasına göre bebeğim kılosu iyi dedi dr 😌
saldemir 24+5 teyiz 70 ile kaldim suan 78 kiloyum 😢 ilk kizimda 20 kg almistim bunda almam diye düşünüyordum ama gidişat daha fena. Birde suyum fazlaymis gebelik sekerinden süphelenildi. Umarım kiloyu tetiklemez cunku almamam gerekirmis 😥
MehtapY teşekkür ederim sağolun Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize🙏
melisa_kas boyunuz kaç acaba
31 haftalıgim 20 kilo aldım
Ceku00 bende aynı ilerledim 46 ile hamile kaldım 31 haftadayım 68 kilodayım durum vahim 😂🤭
saldemir millet şaka gibi yav nasıl ya 1,5 kilo 9 ay boyunca? Ben 2 hamilelik geçirdim ikisindede rahar 20-30 kilo aldım 😁
Yemiyormusunuz ya napıyorsunuz?
Ah bende öyle olaydımmm
Summerwine ben hamileliğimin son birkaç haftasını çok stresli geçirdim. Maalesef babamın kanser olduğunu öğrendim.😭 sonra aldığımdan daha fazla kilo verdim. Sağlık olsun da gerisi hiç önemli değil dünyaya bir can geliyor en önemlisi o
1anne2bebek__ ya çok geçmiş olsun canım umarım baban şu an iyidir.Evet her şeyin başı sağlık.Sonrasi her türlü olur gider
saldemir arkadaşım bende 48 kiloda hamile kaldım şimdi 59 kiloyum 34+2 haftalık hamileyim
saldemir
53 le hamile kaldım şu an 63 kiloyum bebek 3300 Gr.🦋 39+1 🌿 15 kiloya kadar normal demişti doktorum 🌼
saldemir
53 le hamile kaldım şu an 63 kiloyum bebek 3300 Gr.🦋 39+1 🌿 15 kiloya kadar normal demişti doktorum 🌼
29 hafta 18 kg. az alanlara hayret ediyorum nasıl beceriyorsunuz🙈 ben çok sık acıkıyorum ve kendimi zor tutuyorum yememek için 😔
Dorukkusumm nasıl yaaa nasıl başardınız maşallah 🧿