saldemir
32+6 dayım. +12 kilo aldım.
59 kilodan 72 kiloya :)

saldemir 31+3 deyim 65 ile başladım şuanda 80 kiloyum +15 fazla kilo aldım daha yolumuz var bakalım ne olacak 🥲

saldemir Bebeğin kilosu bence gayet güzel doktorunuzda bi problem görmüyorsa sizin kilonuz çokta önemli değil. Yorumları okudum da doğuma kadar nasıl 3-4 kilo almışlar sadece hayretle okuyorum. Hamileliğime kadar asla kilo alan bir yapım yoktu ne kadar yersem yiyeyim 50 kiloyu hiç aşmamıştım ama bu hamilelik dönemi inanılmaz şişirdi beni 😅 28+5 haftalık hamileyim 50 kiloyla hamile kaldım geçen hafta 9 kilo aldığımı görünce daha da tartıya çıkmadım 😂

saldemir bende 59la hamile kaldım 31. Hafta 63 kilo falandım. Bebek 1600 gramdı. Doktor hiç kilo almamışsın bebeğin gelişimi durur falan diyince korktum. Şimdi 33 haftalığım bebek 2400 gram ve ben 65 kiloyum. Bence bebeğin gelişimi durmadığı sürece sorun yok. Doğum sonrası kiloyu nasıl versek derdi olmaz

selinsmother çok teşekkür ederim sorun şu boğazımı tutamıyorum çocuk emdikce benim yiyesim geliyor vazgeçtim artık napim sadece göbeğimden şikayetçiyim inşallah sizde sağ saglim kucağınıza alırsınız sağlıklı bir şekilde

saldemir 28+4 hamileyim.ikinci bebek. 60 kilo olmuşum. Sanırım 51 le hamile kaldim.

Yaaa 18 haftalığız ama karnım kocaman normal miiiii ? Bir anda kocaman oldu 😂

Sureyya1 bende ilaç hiç yutamiyorum ve sevmiyorum da kansızlık çok varmış bebeğe de banada lazım olucagi için mecbur kullanmam gerekiyor bir şekilde içmeye çalış ilerde daha kötü olur

Ben 60 ile bu yola basladim su an 73 olmusum 26+1 deyiz sonum ne olur aceba

Fadimehizz Önemli olanda sağlıklı olması zaten 😍Benim açken başım dönüyordu o yüzden devamlı yedim,ondan hızlı gitti malesef ,neyseki 49.5 ile hamile kaldım 😁

Canan_2 ilk zamanlarım berbattı istifar etmekten canım cıkıyordum corba ve cubuk krakerle beslendim diyebilirim 1 2 kilo verdim onu da aldım zaten

1.68 boy 73 ile hamile kaldım şuan 29+1 deyiz ve 81 kilo oldum 🙈 ilk 2 ay 2-3 kilo birden almıştım☠️ doktorum normal gidiyorsun dedi 🐣

30 a kadar sadece 6 kg almıştım 30 dan sonra 15 kilo aldım toplam su an bebiş 40.haftada umarım daha da almayız artık 😁