MehtapY mehtap hanım bende 42 kilo ile hamile kaldım şuan 46 kiloyum.23haftalik.Zayiflik kaynakli gebeliginizde bir sıkıntı yasadiniz mi? Benim rahim ağzımda kısalma var bebek büyüdükçe veya başasagı döndüğünde baskı hissediyorum korkuyorum.bu tarz şeylerle karşılaştığınız oldu mu?
Kaç kilo aldınız
saldemir Ben de 24+5 haftalık oldum. Gebe kaldığımda 58′dim, bulantılardan 1 kilo verdim. Şu anda 61 kiloyum. İlk başlarda ben de çok endişeleniyordum az kilo aldım diye. Son kontrolümde doktora sordum. Bebek sağlıklı hiç endişeye gerek yok, verdiğin kiloyu da sayıyoruz zaten dedi. Yani şuanda 4 kilo aldım. Bulantılardan dolayı verdiğiniz kiloyu başlangıç sayabiliriz kızlar :)
saldemir 52 kilo ile hamile kaldım şuan 29 hafta 61 kiloyum. +9 kilo en fazla 15 kilo almak istiyorum akşamları çok çok acıkmadıkça hiçbirşey yemiyorum
saldemir merhaba nasıl o kadar az kilo aldınız ben 8 haftalık hamileyim kilo almaktan korkuyorum da
Zuleyha1- 53le kaldım şuan 63üm 20+3 🥹 ama ben ilk hamileliğimde 50 ile kalıp 74le doğuma gitmiştim 😅 doğum sonrası 1-2 ayda eski kiloma döndüm. Veririz ya 😂
Daisy0000
20+2 hiç kilo almadım bebeğim de sağlıklı çok şükür 🙏🏻
yagizegemom 35+3 ben de 58le kaldım suan 75 im 🤩kilo almayan dikkat eden anneleri tebrik ediyorum
Ben de 58 dim şu an 70 kg. Tam 12 kg aldım (37.hafta)
Galmeoz aynıyız 🥲
rachelgreenn bende ayni 4kilo aldim her ay icin 1kilo gayet normal bence.
- haftadayım, 65 kilo ile başladım şuan 67.9 oldum bebeğimin kilosu 1400.
saldemir 58 hamile kaldım 14 haftalığım 55 olmuşum 😂 o kadar da yiyorum nereye gitti anlamadım 😂
selinsmother 10 kilosunu 1 hafta sürmeden verdim ama 8 kilosu kaldı çünkü boğazımı hiç kıyamadım emzirdigim için yedikçe yedim suan 68 kilodayım veremiyorum da en çok gobegime üzülüyorum doktor korse taktirmamisti öyle kaldı
Hatice232017 yine iyi vermişsiniz 10 kiloda az değil ☺️ emzirirken az dikkat edince kilo veriliyormuş bakalım boğazımın açılırsa da kimse tutamaz valla boşverin kilonuz iyi yine de
97 ile tombul bir hamile olup 20+4 de tam tamına 100 ile yola devam ediyorum umarım hiç hiç kilo almak artık ama cokkk acikiyorum zor dayaniyorum
Aliyeva9094 aynıyız sizinle bende 55 ile hamile kaldım şu an 61