Zereniim hiç bilmiyorum bebişler sağlıklı olsun da sonrasına sonra bakacaz 😂😂
Kaç kilo aldınız
14+6 3 kg aldım. İştahım çok açıldı bu aralar
Esranur67 yalan. Yalan yalan 🤔😈😈
Silanizz_00 gah itnossshahos aldimmi 😂 verdim aksine tabi sen duba gibi oldun cekemiyorsun 😂
yorumlar şaka mııı 🥹 53le kaldım 64 kiloyum ve daha 18+4 herhalde yardıma ihtiyacım var 🙄
adenimm_ 3800 ölçüldü bebeğin kilosu da dün..
Esranur67 😈yooo donlarimin içine giriyorum yeter bana
cihaninannesi ilk zamanlar çok yemek yiyemedim belki de onun etkisi oldu, çokta boğazıma düşkünümdür hatta herkes 100 kilo olursun dedi ama 2 kilo bile alamadık 😀
176 boy, 78 kilo ile hamile kaldım, şu an 32 haftalığız. Bebek 1500 gr. ben de toplamda 9 kilo aldım. Doktor 10-12 kiloyu geçmeyelim dedi. Bugünden itibaren biraz daha dikkat edicem kilo alımıma. 🤍
Semrasntrk her kontrolde tartılıyorum ve gram bile farketmiyor 😊 doktor bile ilk başta 10 kilodan fazla almanı istemiyorum dedim ama sen 2 kilo bile almadın maşallahın var der :)
saldemir 18 kilo aldım bebeğim 3935 kg dogdu
Hatice232017 kaçını verdin
saldemir ben 16 haftaya girdim beş kilo almışım 😁😁
MehtapY mehtap hanım bende 42 kilo ile hamile kaldım şuan 46 kiloyum.23haftalik.Zayiflik kaynakli gebeliginizde bir sıkıntı yasadiniz mi? Benim rahim ağzımda kısalma var bebek büyüdükçe veya başasagı döndüğünde baskı hissediyorum korkuyorum.bu tarz şeylerle karşılaştığınız oldu mu?
saldemir Ben de 24+5 haftalık oldum. Gebe kaldığımda 58′dim, bulantılardan 1 kilo verdim. Şu anda 61 kiloyum. İlk başlarda ben de çok endişeleniyordum az kilo aldım diye. Son kontrolümde doktora sordum. Bebek sağlıklı hiç endişeye gerek yok, verdiğin kiloyu da sayıyoruz zaten dedi. Yani şuanda 4 kilo aldım. Bulantılardan dolayı verdiğiniz kiloyu başlangıç sayabiliriz kızlar :)