17+6 64 ile gebe kaldım 69um😋 doktorum iyi gidiyorsun dedi🧸 ekmek tarzındansa meyve sebze tercih ediyorum ondan olabilir

Zereniim hiç bilmiyorum bebişler sağlıklı olsun da sonrasına sonra bakacaz 😂😂

saldemir İlk gebeliğimi 10 kg ile tamamlamıştım. Şimdi 2. ye hamileyim 14 haftayız +2 kg ile devam ediyorum. Kişiden kişiye her metabolizma da farklı olur bence kilo alımı. Doktorun olumsuz bişey demediyse şu ana kadar sorun yoktur bence 🌸

saldemir bünyeye göre farklılık gösterebilir tabiki ama son aylarda kilo alımı yavaşlıyor şahsen bende öyle olmuştu çok yavaş kilo aldım ki 73 kilo ile doğuma girdim suan 63 kiloya düştüm normal kilom 58 di bakalım ne kadar sürede kalanı da vereceğim

14+6 3 kg aldım. İştahım çok açıldı bu aralar

yorumlar şaka mııı 🥹 53le kaldım 64 kiloyum ve daha 18+4 herhalde yardıma ihtiyacım var 🙄

saldemir 17 kilo aldım 🤦🏻‍♀️ 34 haftalık hamileyim🥰 daha da almam umarım ya😂

cihaninannesi ilk zamanlar çok yemek yiyemedim belki de onun etkisi oldu, çokta boğazıma düşkünümdür hatta herkes 100 kilo olursun dedi ama 2 kilo bile alamadık 😀

176 boy, 78 kilo ile hamile kaldım, şu an 32 haftalığız. Bebek 1500 gr. ben de toplamda 9 kilo aldım. Doktor 10-12 kiloyu geçmeyelim dedi. Bugünden itibaren biraz daha dikkat edicem kilo alımıma. 🤍

Semrasntrk her kontrolde tartılıyorum ve gram bile farketmiyor 😊 doktor bile ilk başta 10 kilodan fazla almanı istemiyorum dedim ama sen 2 kilo bile almadın maşallahın var der :)