Esranur67 aslında kilo alıyorsunuz almışsınızdır sadece kilo vermişsinizdir hamilelikte bu yüzden almadığınızı sanıyorsunuz çünkü bebek plesenta suyudur bunlar zaten kilo

saldemir Ben 27 haftada 10 kilo aldım normali ne kadar bilmiyorum esas bebek iyi olsun kilosu falan zaten doğumdan sonra baya veriliyor o kilolar

saldemir özellıkle bi şey yaptınız mı çünkü ben 23 haftalığım ve 7 kg aldım da😬 50 ile başladım tabi ben

saldemir normali bu olmalı diye düşünüyorum. Yani aslında herkesin bünyesi bir değil bilindiği üzere. Ben mesela kızımı 3 buçuk kilo doğurdum. Kendim de 5kilo aldım.

gamzesonmez aynen hamile.kaldigimda daha çok kiloluydum miğde bulantilari yüzünden verdim

Mugeliya bende anlamadım bebek hic mi büyümüyor😂 30 haftadayım 9kg aldım 76yla hamile kaldım daha da alacağım gibi😂 bir 6 kg alsam maximum 90la doguma girsem iyi benm icin😂

sevval04 benim ilk 3 ayım çok zor gexti canım ne yesem çıkardım sonra midem küçüldü ama zaten benim kilom vardı dikkat etmek zorundaydım meyvemi bile yogurt ve sütle tüketiyorum şeker olmasın diye. Bir dönem hiç tatli bisey yemedim şimdi ara ara yiyorum ama dengeliyorum. Hamileyim kafasına girip her önüme geleni yemedim yeseydim sonumu dusunemezdim😂

26 hft gebeyim bebeğim 850 gr.bense sabahları 7 akşamları 8kg almış oluyorum 😀

Bende 15+2 o kadar kusmama ragmen 2 kilo almisim nasil olduysa 😁

17+6 64 ile gebe kaldım 69um😋 doktorum iyi gidiyorsun dedi🧸 ekmek tarzındansa meyve sebze tercih ediyorum ondan olabilir