22+3 50 kiloyla hamile kaldım 53 kg yum suan , zayıf kişiler daha cok kilo alıyor bence kilolular almıyor gibi geliyor

1. Hafta 6 kilo aldım :(
    ilk 4 ay hiç almamıştım( bulantım olmamasına rağmen) 4 aydan sonra ne olduysa bir anda aldım dikkatli gitmekte fayda var kızlar 😊

Tugbayrgn ben ilk zamanlar çok istifar ettim hiç yiyemedim desem yeridir, onun verdiği etki sanırım sonrasında da toparlayamadım ama cok şükür bebeğim 3800 gr suan gayet iyi beslenmiş

saldemir Ben hiç almadım 61 ile hamile kalıp 58e düştüm geri 60a zor döndüm 33 hafta olcam hala kilo almıyorum bebeğe gidiyor son zamanda aldığım

saldemir
    29+1 oldum 6 kg aldim bebegim 1.5 kg doktor hersey yolunda diyo ben herseydd yiyorum ikinci gebelegim ilkindede 9 kg almistim bebegim 3.200 dogmustu bence bebeginiz saglikliysa siz kilo almasanizda olur

saldemir gayet iyi almışsın. Ben kiloyum baya. 26+3 üz bugün normalde 4 kilo almıştım da diyet e başladım Bi tık gebelik şekerim yüksek çıktı biraz kilo verdim 1 haftadır. 2.250 almış gibiyim şimdilik. Sen sadece bebeğe almışsın maşallah çok kilo da iyi değil

Sengul-9798 çok fazla oyle yemiyorum aslında önceden nasıl yiyorsam şuanda öyle yiyorum ama bol meyve tüketiyorum

Dorukkusumm benim bunyem kolay kilo alan bir vücut değil dediğiniz gibi bebeğimiz saglikli olduğu sürece bizim için kilo onemli değil bende toplam 5kilo anca aldım

1. Haftadayım bende 10 kilo aldım. Tartı artık aşırı mutsuz eder oldu 😂

saldemir 4 aylık hamileyim 40 kiloyla hamile kaldım 50 kilo oldum bi ayda daha bu ay tartılmadım bakalım 🙄

Mugeliya söyle olabilir ama cnm yani ben böyle düşünüyorum ilk aylarda zayifliyorlar sonra ayni kiloya ulaşiyorlar almamış oluyorlar

saldemir bunu birilerinin kilolarıyla hesaplayamayız bence kimisi 3 kg alarak doğuruyor, yani veriyor geri alıyor şeklinde oluyorlar. Kimisi ise 10-20-30 kg gidiyor böyle. Ben mesela normal halimdeki gibi yemek yiyorum hiç aşırıya kaçmadım öyle acıkmadım ama hiç kilo vermedim de 😂 31+5 im 13 kg almışım. Gerçi görenler aaa hiç kilo almamışsın diyor ama tartılar yalan söylemiyodur diye düşünüyorum 🤭 tamamen insanın yapısıyla alakalı bir durummm

Aynıyız ama ben kilo almadım verdim

Kızlar 16 haftalığım ve 1 kilo aldım sizce normal mi?

22+3 haftalığım 64 kilo ile hamile kaldım şuan 69 😞 5 kilo almışım