Dorukkusumm ben inanamıyorum yaa nası oluyır 22 haftada 8 kg aldım normalde yediğimden daha fazla da yemiyorum :(
Kaç kilo aldınız
22+3 50 kiloyla hamile kaldım 53 kg yum suan , zayıf kişiler daha cok kilo alıyor bence kilolular almıyor gibi geliyor
- Hafta 6 kilo aldım :(
ilk 4 ay hiç almamıştım( bulantım olmamasına rağmen) 4 aydan sonra ne olduysa bir anda aldım dikkatli gitmekte fayda var kızlar 😊
Tugbayrgn ben ilk zamanlar çok istifar ettim hiç yiyemedim desem yeridir, onun verdiği etki sanırım sonrasında da toparlayamadım ama cok şükür bebeğim 3800 gr suan gayet iyi beslenmiş
rachelgreenn bende bu şekildeyim. Bence gayet normal. Hiç kusma vs yaşamadım hep iştahım açıktı, ona rağmen iyi fit düşünüyorum 😀
21 haftada 3 kilo aldım 🥴
Sengul-9798 çok fazla oyle yemiyorum aslında önceden nasıl yiyorsam şuanda öyle yiyorum ama bol meyve tüketiyorum
Dorukkusumm benim bunyem kolay kilo alan bir vücut değil dediğiniz gibi bebeğimiz saglikli olduğu sürece bizim için kilo onemli değil bende toplam 5kilo anca aldım
- Haftadayım bende 10 kilo aldım. Tartı artık aşırı mutsuz eder oldu 😂
saldemir bunu birilerinin kilolarıyla hesaplayamayız bence kimisi 3 kg alarak doğuruyor, yani veriyor geri alıyor şeklinde oluyorlar. Kimisi ise 10-20-30 kg gidiyor böyle. Ben mesela normal halimdeki gibi yemek yiyorum hiç aşırıya kaçmadım öyle acıkmadım ama hiç kilo vermedim de 😂 31+5 im 13 kg almışım. Gerçi görenler aaa hiç kilo almamışsın diyor ama tartılar yalan söylemiyodur diye düşünüyorum 🤭 tamamen insanın yapısıyla alakalı bir durummm
Aynıyız ama ben kilo almadım verdim
Kızlar 16 haftalığım ve 1 kilo aldım sizce normal mi?
30 hafta 13 kilo 🥹
22+3 haftalığım 64 kilo ile hamile kaldım şuan 69 😞 5 kilo almışım