Aysenurdesign limon çok yardım ediyor bana hep yanımda var midem bulanınca direk yalıyorum limonu
Mide Bulantısı İçin Önerileriniz 🤰
Elifff7272 badem fındık ceviz süt özellikle kefir içtim 1 haşlanmış yumurta yedim kahvaltıda birde günlük meyve tükettim kuzum
Mercimekcoskun ya anladım canım da kasıklarım açsa ağrı oluyo arada adet ağrısı gibi ama gelip gidiyo normal mı
Elifff7272 normal kuzu benimde ilk başlarda oluyodu hala da oluyo hatta
Mercimekcoskun sanki böyle adet olucam gibi çok korkuyorum
Aysenurdesign tuzlu çubuk ve leblebi biraz iyi geliyor
Aysenurdesign bana hiç bir şey yaramadı. sadece nar ekşisi arada 1 saat kadar midemi rahatlatıyor🥹
Aysenurdesign benim de 5. Haftada başlamıştı açıkçası hiçbir şey iyi gelmemişti doktor prilam Dr yazmıştı o biraz hafifletiyor birde yataktan kalkmadan yanına tuzlu çubuk kraker alıp yiyebilirsin o da dindiriyor biraz
Aysenurdesign allah yardımcın olsun çok kötü su dahi icemiyordum simdi 10. Haftaya girdim azaldı mide bulantılarım ama hala ilac iciyorum ilacsiz mümkün degil duramiyordum
Valla prilam kullanıyorum gece 2 adet. Gene bulanıyor anlamadım gitti. İnşallah 3. Aydan sonra geçer 😔
Aysenurdesign prilam çok iyi geliyor. Doktorunuza sorarak kullanabilirsiniz
Aysenurdesign ben ayva yşyorum bol bol feci bulanıyodu midem hiçbişey kalmıyordu
Aksoylu24 bebegınızın cinsiyeti bellımı
Aynalgl bebegınızın cinsiyeti bellımı
Aysenurdesign sabahları uyanınca kesinlikle su içme ben prilam kullanıyorum uyuşukluktan başka bi işe yaramıyor sabahları uyanınca bir adet kivi yemeyi dene o çok iyi geliyor mideye ayvada tok tutuyor
Benimde 8.haftadan itibaren başladı sabahları resmen sarı su kusuyorum 😔
Aysenurdesign ayva mide suyunu aldığı için bulantıyı kesiyo. Bana iyi geliyo 11 haftalığım
Aysenurdesign bugün doktorum psilam dr adlı bir ilaç yazdı. Bende bu sorundan muzdaribim. İkinci gebeliğim ve aynı şekilde bulatı kusma var. 14. Haftadan sonra geçiyor biraz dayanalım. Geçmiş olsun.
Aysenurdesign cnm benim mide bulantısı için doktor bana da ilaç vermişti ama ben kullanmak istemedim hamileliğim boyunca ilaç kullanmadım sadece vitamin ilacı tek kullandım…bende de mide bulantısı çok fazla oluyordu hatta artık haddi hesabı yoktu o kadar kötüydüm her sabah tuzlu çubuk kraker yerdim az da olsa mide bulantımi kesiyordu..Ama sakin bir mide bulantısı için ilaç almayın bebeğinize yazık olsun bebeğiniz için bazı şeylere katlanin….🤍
Aysenurdesign bana en iyi gelen beyaz leblebi oldu 8 ay boyunca geçmedi bulantım şu an cok iyiyim ☺️