Elifff7272 badem fındık ceviz süt özellikle kefir içtim 1 haşlanmış yumurta yedim kahvaltıda birde günlük meyve tükettim kuzum

Aysenurdesign benim de 5. Haftada başlamıştı açıkçası hiçbir şey iyi gelmemişti doktor prilam Dr yazmıştı o biraz hafifletiyor birde yataktan kalkmadan yanına tuzlu çubuk kraker alıp yiyebilirsin o da dindiriyor biraz

Aysenurdesign allah yardımcın olsun çok kötü su dahi icemiyordum simdi 10. Haftaya girdim azaldı mide bulantılarım ama hala ilac iciyorum ilacsiz mümkün degil duramiyordum

Valla prilam kullanıyorum gece 2 adet. Gene bulanıyor anlamadım gitti. İnşallah 3. Aydan sonra geçer 😔

Aysenurdesign sabahları uyanınca kesinlikle su içme ben prilam kullanıyorum uyuşukluktan başka bi işe yaramıyor sabahları uyanınca bir adet kivi yemeyi dene o çok iyi geliyor mideye ayvada tok tutuyor

Benimde 8.haftadan itibaren başladı sabahları resmen sarı su kusuyorum 😔

Aysenurdesign bugün doktorum psilam dr adlı bir ilaç yazdı. Bende bu sorundan muzdaribim. İkinci gebeliğim ve aynı şekilde bulatı kusma var. 14. Haftadan sonra geçiyor biraz dayanalım. Geçmiş olsun.

Aysenurdesign cnm benim mide bulantısı için doktor bana da ilaç vermişti ama ben kullanmak istemedim hamileliğim boyunca ilaç kullanmadım sadece vitamin ilacı tek kullandım…bende de mide bulantısı çok fazla oluyordu hatta artık haddi hesabı yoktu o kadar kötüydüm her sabah tuzlu çubuk kraker yerdim az da olsa mide bulantımi kesiyordu..Ama sakin bir mide bulantısı için ilaç almayın bebeğinize yazık olsun bebeğiniz için bazı şeylere katlanin….🤍

Aysenurdesign bana en iyi gelen beyaz leblebi oldu 8 ay boyunca geçmedi bulantım şu an cok iyiyim ☺️