Bulantılarım başladı çok kötüyüm ne yapabilirim
Mide Bulantısı İçin Önerileriniz 🤰
Tuzlu çubuk, salatalık, zeytin, ekmek içi. Ama tok kalabilmek için patates haşlasan daha rahat edersin.
Aysenurdesign haşlanmış patates le.yesil elma iyi geliyordu bana dene istersen birde onun yanı sıra prilam kullanıyodm
Aysenurdesign doktorunuzdan mide bulantısı ilacı isteyin
Aysenurdesign kaç haftalıksın
Ben ne tuzlu ne tatlida buldum cagreyi şekerli naneli sakız cigniyordum başka çözüm bulamamıştım
Prilam dr kullandım bulantı hapı. Doktorunuza sorun isterseniz
Canım ben bı yakınından aç karnına ilaç gibi kuru fsulye yut demişti mide bulantın olrsa dye de yaşamadım için denemedim bı dne belki faydası olur netten de bak çoğu kişi yolculuktan önce bunu yaparmış
- Düzenlendi
@“Aysenurdesign”#p26615612bende 5+1 dun basladi bulantılarım
Açıkçası bana hiç bişeyin faydası olmadı. Doktor prilam verdi biraz o yatıştırdı bulantıyı. 6 haftalıkken başladı şimdi 20 haftalık oldum hala sabahları istifra ediyorum
Aysenurdesign e bebekte bulanti bilekligi satiliyor bana iyi gelmisti denemenizi tavsiye ederim 🙏😌
Aysenurdesign bende 5+5 de kesen gözüktü mü acaba merak ettim de
Aysenurdesign hiç sorma canım benimde oneriye ihtiyicam var geceden beri uyanigim kusamiyorum ama bulanıyor en büyük korkumda kusmak
Elitopatra25 gerçektençok zor bulantı kusma bende kusma özürlü biriydim açıkçası ama 6. Haftamdan beri kusmalar hak getire şuan 9. Haftayadayım ilaç içiyorum Zofer yinede kusuyorum artık akışına bıraktım yiyorum yarım saat bulmuyo gideyim kusayım bari diyorum modum bu oldu artık en azından o midedeki sarı su dedikleri safra çıkınca biraz rahatlıyorum.
Elifff7272 Merhaba benim kese gözükmemişti alttan bakmıştı ultrasondan doktorumuz o zaman görünmüştü
Tuzlu çubuk kraker ve yeşil elma iyi gelmişti ama bir yerden sonra kusmaktan çok sıkıldım ve prilam tablet istedim doktorumdan onu içtikten sonra en azından yemek yiyebiliyordum
Mercimekcoskun benim çok küçük bişey gördü alttan
Muz yiyebilirsiniz en rahatlatan bence bi ara sadece muz yiyerek günü geçirdiğim oldu en azından kilo kaybetmeyi önler bebeğe de faydalı