HappyMom bu tartışmayı sabitledi.

Canım ben bı yakınından aç karnına ilaç gibi kuru fsulye yut demişti mide bulantın olrsa dye de yaşamadım için denemedim bı dne belki faydası olur netten de bak çoğu kişi yolculuktan önce bunu yaparmış

@“Aysenurdesign”#p26615612bende 5+1 dun basladi bulantılarım

Açıkçası bana hiç bişeyin faydası olmadı. Doktor prilam verdi biraz o yatıştırdı bulantıyı. 6 haftalıkken başladı şimdi 20 haftalık oldum hala sabahları istifra ediyorum

Elitopatra25 gerçektençok zor bulantı kusma bende kusma özürlü biriydim açıkçası ama 6. Haftamdan beri kusmalar hak getire şuan 9. Haftayadayım ilaç içiyorum Zofer yinede kusuyorum artık akışına bıraktım yiyorum yarım saat bulmuyo gideyim kusayım bari diyorum modum bu oldu artık en azından o midedeki sarı su dedikleri safra çıkınca biraz rahatlıyorum.

Tuzlu çubuk kraker ve yeşil elma iyi gelmişti ama bir yerden sonra kusmaktan çok sıkıldım ve prilam tablet istedim doktorumdan onu içtikten sonra en azından yemek yiyebiliyordum

Muz yiyebilirsiniz en rahatlatan bence bi ara sadece muz yiyerek günü geçirdiğim oldu en azından kilo kaybetmeyi önler bebeğe de faydalı