Prilam kullandım ama en cokta yeşil elmayla cubuk kraker

Aysenurdesign Zencefilli kurabiye yemiştim canmm bn o çok iyi gelmişti sanada tavsiye ediyorum

Benim midede çok kötü ya şişkinlik hazımsızlık var istifrar edemiyorum etsem iyo olacak belki 7hafta girdik bugün

Aysenurdesign genellikle sabahları daha çok bulanır mutlaka tuzlu çubuk kraker veya galeta olsun bunlar biraz yatıştırır sabah kahvaltısı en önemlisi zeytin peynir bal recel yumurta salatalık bunları yemeye özen göster ara öğünler de mutlaka meyve ye akşamları çorba iç yağlı şeylerden uzak dur sanırım daha yeni ilk 3 ay böyle geçer sonra azalır mide bulantıların 🙃

Zeyneparsln benim doktorum da onu verdi ama ben ilac içemedigimden kesinlikle kullananadım ama serum takviyesi verildi yattım çıktım ondan gerek kalmadı ama içebilen ilacı içsin mutlaka :)

Aysenurdesign yeşil elma diğerleri sayılmış birde bulantı bilekliği ve prilam hapı deneyebilirsiniz

6+2 çok midem bulanıyor artık kusmaya başladım yarın doktora gideceğim umarım vereceği ilaç iyi gelir korkuyorum hamilelik kabus olsun istemiyorum 🥺

Aysenurdesign
Sade soda ile ayranı karıştırıp içiyordum içerken kötü ama sonrasında çok iyi geliyordu. Doktor serum etkisi yapar demişti sanırım o yüzden iyi geliyordu.

Aysenurdesign canım 5 bucuk ayıma.kadar mide bulantisi sorunu yasadim kesinlikle gıda tuketerek gecmedi doktorum prilam hap yazmisti aninda kesiyor gercekten cok yogun oldugu zaman sabah bir tane aksam bir tane aliyordum ilerleyen zamanlarda gece 1 tane almaya basladim daha sonra gunduz olursa almaya basladim ve biraktim o sekilde

Bende ilk yarın gidiyorum kadın doğum doktoruna 5+2 gunluk heyecanlıyimm
Mide konusunda aksama kadar kusuyorum

Yeşil elma, tuzlu çubuk, sade tuzlu çizi kraker, tuzlu leblebi ben bunlarla idare ediyorum prilam kullanmama rağmen kesmiyor ama artik bu yediğim şeylerden de tiksinmeye başladım midem almıyor

Aysenurdesign prilam dr kullandım doktorum yazdı 2 ay felan kullandım günde 2 tane
Kesti bulantımı tabi o süreçte tuzlu çubuk kraker haşlanmış patates vs tüketiyordum yine de . Hamileliğim boyunca asla kusmadım ona rağmen 3 ayda 2 kg almıştım .

Aysenurdesign bende de 4. ayın ortaşarına kadar oldu. patates haşladım sadece tuzlarak yedim. iyi geliyordu.

Aysenurdesign çok tavsiye vermek isterdim ama maalesef bende hiç bir sey etki etmedi hatta 13 kilo verdim şuan 24 haftaligim 1aydir net beslenebiliyorum 4 aydan sonra zofer kullandım günde bir ancak öyle biraz tok durdum diğer türlü 3 günde bir acilde serum taktırdım vücudum susuz kalmasin diye