Muz yiyebilirsiniz en rahatlatan bence bi ara sadece muz yiyerek günü geçirdiğim oldu en azından kilo kaybetmeyi önler bebeğe de faydalı
Mide Bulantısı İçin Önerileriniz 🤰
Sade maden suyu deneyebilirsiniz. Bulantıya iyi geleceğine pek inanmayarak tavsiye üzerine denemiştim ama bulantılarıma iyi geldi.
Elifff7272 Aynen benimde öyle olmuştu canım hatta 1 hafta sonra birdaha gel demişti kesede büyüme olucakmı diye gittiğimde baya şaşırmıştı doktorumuz nasıl besledin diye 😂
Mercimekcoskun beni bi hafta sonra çağırdı neler yedin
Aysenurdesign bende ilk günden sona kadar aynı şeyi yaşıyorum ama mide koruyucu hap ve rennie şurup iste doktorundan çok ilaç değiştirdim herşeyi denea
edabky
8 haftalık gebeyim acaba gerçekten işe yarıyor mu
Aleyna0308
Bende işe yaradı. Arkadaşımın tavsiyesi üzerine denedim, aynı haftalarda beni bir hayli rahatlattı. Denemeden bilemezsiniz
21.haftadayım ve hala tam anlamıyla geçmedi 😢prilam dışında hiçbir şey kesmiyor benimkini hala günde 1 tane kullanıyorum
Aysenurdesign limon çok yardım ediyor bana hep yanımda var midem bulanınca direk yalıyorum limonu
Elifff7272 badem fındık ceviz süt özellikle kefir içtim 1 haşlanmış yumurta yedim kahvaltıda birde günlük meyve tükettim kuzum
Mercimekcoskun ya anladım canım da kasıklarım açsa ağrı oluyo arada adet ağrısı gibi ama gelip gidiyo normal mı
Elifff7272 normal kuzu benimde ilk başlarda oluyodu hala da oluyo hatta
Mercimekcoskun sanki böyle adet olucam gibi çok korkuyorum
Aysenurdesign tuzlu çubuk ve leblebi biraz iyi geliyor
Aysenurdesign bana hiç bir şey yaramadı. sadece nar ekşisi arada 1 saat kadar midemi rahatlatıyor🥹
Aysenurdesign benim de 5. Haftada başlamıştı açıkçası hiçbir şey iyi gelmemişti doktor prilam Dr yazmıştı o biraz hafifletiyor birde yataktan kalkmadan yanına tuzlu çubuk kraker alıp yiyebilirsin o da dindiriyor biraz
Aysenurdesign allah yardımcın olsun çok kötü su dahi icemiyordum simdi 10. Haftaya girdim azaldı mide bulantılarım ama hala ilac iciyorum ilacsiz mümkün degil duramiyordum
Valla prilam kullanıyorum gece 2 adet. Gene bulanıyor anlamadım gitti. İnşallah 3. Aydan sonra geçer 😔
Aysenurdesign prilam çok iyi geliyor. Doktorunuza sorarak kullanabilirsiniz
Aysenurdesign ben ayva yşyorum bol bol feci bulanıyodu midem hiçbişey kalmıyordu