Benim hafiften bulantılarım (hafif diyorum çünkü şimdi çok çok daha kötü) 15. Haftada başladı prilam vermişti doktorum, çünkü bulantıdan yemek yiyemiyordum ve kusmak en büyük korkum olduğu için kendimi tutuyordum istemsizce sürekli. O daha da kötü bi durum.. şuan 17. Haftadayım ama 4 gündür yataktan kalkamıyorum, safra çıkartıyorum hep. Hiçbir şey de işe yaramıyor. Katı şeyler yiyorum sürekli, tost, leblebi, muz gibi. Onlar bulandırmıyor ama bulantımı geçirebilen hiçbir şey yok şuan. Prilam içiyorum 2 tane, o uyutuyo zaten sonrasında uyanınca yine başa sar..

Hamileler için bulantı bilekliği var inanılmaz işe yaramıştı bende Eczanelerden bulabilirsin Bide onu dene
Bana tek iyi gelen şey. Mide bulantısı hapı bile midemi bulandırıyordu ve üstelik baş dönmem vardı direk kesti

Aysenurdesign kahvaltını daha erken yap mide bulantının hafiflediğini göreceksin tabi bi süre tamamen geçmiycek alışmaya çalış 3. Aydan sonra rahatsın

Ben şuan zencefil kullanıyorum yarım çay kaşığından biraz az süte ya da yoğurda karıştırıyorum tüketiyorum çok iyi geldi nerdeyse bulantım hiç olmadı diyebilirim

Elifff7272 bebiş yerleşiyo bnde 3-4 hafta kadar cektim cok şükür şuan iyiyim

Aysenurdesign bugun doktora gittim bulanti icin ilac yazdi ama birde suyunun icine taze zencefil koy mide bulantini kesicektir dedi. Ben limonla yatistiriyordum bulantimi ama hem tansiyonun dusebilir hemde mide asidini artirabilir o yuzden zencefil daha iyi gelicektir dedi

Aysenurdesign kahroluyorum ben de 4 gündür, öyle böyle değil.. bi yerde okumuştum haşlanmış patates ve sade kefir diye, gerçekten işe yaradı. Gözüm açıldı resmen kendime gelmeye başladım 😂

Bende de mide bulantısı vardı çok kötüydüm en sonunda doktora gidip serum taktırdım birde sonrasında Zofer ilacını kullandım kendime geldim. Hiç acıkmayı beklemeyin erken uyanıp hemen kahvaltınızı yapın belki hafifler. Şu an 16 haftalığım yaklaşık 2 haftadır normal hayata döndüm resmen

Aysenurdesign tuzlu çubuk, galeta, limonlu su iç, tuzlu leblebi tüket bir de prilam ilaç bana bunlar iyi geliyor

Bende prilam ilacından içtim sadece hafifletti kusmaktan kurtulamadım ama en iyi gelen şey benim için ekmekleri fırınlıyordum onlar çok iyi geliyordu mide bulantıma mide de ki suyu asili mi çekiyor bilmiyorum ama çok işe yaradı diğer tüm şeyler işe yaramadı bende

Hamileler için bulantı bilekliği var inanılmaz işe yaramıştı bende Eczanelerden bulabilirsin Bide onu dene
Bana tek iyi gelen şey. Mide bulantısı hapı bile midemi bulandırıyordu ve üstelik baş dönmem vardı direk kesti