Yazmelegi_ valla kargoyla yollayabilirseniz sevinirim ben öderim kargoyu
Elinizde fazladan ilaç varmı bakabilirmisiniz
Anneciiikkk progestan zaten hem fitil olarak kullanılabiliyor hem hap gibi benim bildiğim öyle yani iki taraflı da kullanılıyor
myangelson aynen beyaz kapsül
Anneciiikkk burdan adres yazın dersem sıkıntı mi olur nasıl halledelim
Anneciiikkk doktorundan rapor çıkarttırmasını isteyebilirsin oksapar için ben ücret ödemiyorum alırken. Estrofemide aile hekimi yazabiliyor gene çok pahalıya gelmiyor yazdırınca. En son 3 kutu oksapar 2 kutu fitile 40-50 tl arası ödedim şubatın başında
- Düzenlendi
Anneciiikkk progestan iğne ve fitil olması gerek elimde nasıl ulaştırırım size? Kargoyla karşılarsanız yollayayım👍
- Düzenlendi
Anneciiikkk bende Progestan 200 mg yumuşak 30 kapsül var hiç kullanmadım. Ücretsiz size verebilirim
Seyyahfener tabiki kargoyu karşılarım ben siz numaranizi yazın bana watsapdan msj atiyim size ayrıntılı goruselim
Yazmelegi_ siz bana numaranızı yazın ben size watsapdan msj atiyim ordan ayrıntılı konuşalım
Flowerstg valla kargoyu ben öderim iyi olur aslında siz numaranizi verin ordan irtibata gecelim
Anneciiikkk canım diğerlerini bilmiyorum fikrim yok ama progestan normalde 200 küsür doğru ama sağlık ocağında yada doktorunda yazdırdığında 20 30 tlye geliyo ben ilk zamanlar bilmiyodum gereksiz para verdim ..
Allah kolaylık versin rabbim emeğini boşa çıkarmasın inşallah 🤲
Flowerstg tmm iyi fikir
Gumus25 ben yazdiriyorum sağlık ocağına ama günlük 6 tane kullandığım için süresi oluyor yetmiyor bir süre sonda yazmıyor doktorlar
Anneciiikkk sizde isterseniz Instagram adresinizi yazın ordan msj atiyim
Anneciiikkk progestan var bende canım hiç kullanmadım
Flowerstg istek attim