• Gebelik
  • Elinizde fazladan ilaç varmı bakabilirmisiniz

Ayrıntılı adres verebilirim elinizdeki ilaçlar benim istediğim gibiyse hatta çok pahalı değilse paraylada alirim

Progestan tb 100 mg var bendede ama işinizi görürmü bilmiyorum doktorum kesti benim çünkü bir kutu hiç açılmamış ve yarım tablet var

Kayseri beni idare eder onlar belirli süre siz nerde oturuyorsunuz elime nasıl ulaştırabilirsiniz

Anneciiikkk elimde olsaydi göndermeyi çok isterdim ama malesef 😔 üste çıksın yardımcı olacak birileri çıkar inşallah 🤲🏻

Anneciiikkk yarım kutu progestan 200 mg fitil , ve 50 mg lık 3 tane enjeksiyon ampül var . Kargo ile karşı ödemeli gönderebilirim ücret falan talebim yok diğerlerini bitene kadar kullandırmıştı onlardan elimde yok

Anneciiikkk doktorundan rapor çıkarttırmasını isteyebilirsin oksapar için ben ücret ödemiyorum alırken. Estrofemide aile hekimi yazabiliyor gene çok pahalıya gelmiyor yazdırınca. En son 3 kutu oksapar 2 kutu fitile 40-50 tl arası ödedim şubatın başında

Anneciiikkk progestan iğne ve fitil olması gerek elimde nasıl ulaştırırım size? Kargoyla karşılarsanız yollayayım👍