• Gebelik
  • Elinizde fazladan ilaç varmı bakabilirmisiniz

Bende enox 4000 lik yollayabilirim 1 kutu instagramdan ekleyebilirsini ozlm_

Anneciiikkk oksapar gönderebilirim şuanlık 1 kutu ama ayın 24ne kadar bekleyebilirseniz kutu miktari değişecek

turkuaz_ katkı paylı rapor çıkarmışlar raporu duzelttirin

Pamuk ben progestana 4 mü 5 mi 450 alıyoruz esımın ısı kendi ısı sigortalı değil

Sila66 ben hep ağızdan kullandigim için bende bilmiyorum canım 😅

Sila66 oksapara demiş galiba canim 80 lira ödedim diye banada 9 kutu yazdı oksapar 6bin lira ödeyeceksin dedi şok geçirdim sonra raporu gördü 18 TL ödedim
        Progestan içinde rapor yazmiyormu

turkuaz_
          Raporu duzelttirin 9 kutuya 18 lira ödedim ayrıca fitilde vardı

Pamuk nasıl ne rapaoru canım ozelde yazıyor doktor

Eda06 rabiaunal1907 Instagram hesabım bu burdan eklerseniz beni irtibata geçeriz daha iyi olur benim için şimdiden teşekkürler

mrv_elvn_ ben bahçelievlerdeyim progestan 200mg ilk degilmi böyle minik beyaz gibi olandam onlar hem ağızdan hem vajinal olarak alınıyor ben size Instagram adresimi veriyim ordan irtibata geçip alabilirim sizden rabiaunal1907 isterseniz siz yazın ben sizi buluyum

Melo91 olsun bana 1 kutuda yeter Instagram adresimi veriyim size oradan görüşelim rabiaunal1907 yada isterseniz siz yazın ben size msj atiyim

mrv_elvn_ evet orası Mevlana caminin tam orda oturuyorum navigasyona yazarsanız çıkar ben gelip alırım yakinsa

Anneciiikkk bunların fiyatı ne progesteron u devlet karşılıyor canım diğerlerini karşılamıyor mu fiyatları kaç