Numaranızı kimseye vermeyin hesap daha 2 günlük erkek olabilir napıyorsunuz siz ?
Ayrıca parası yoksa doktorla konuşup rapor çıkarabilir sizlere verdiği kargo parası ile o ilaçları alır zaten. Günde altı tane alıyorum bitince Devlet ödemiyor diye bir şey yok doktor ona göre rapor çıkarıyor siz iyi missiniz ?
Elinizde fazladan ilaç varmı bakabilirmisiniz
Defnesa evet devlet karşılamıştı diye hatırlıyorum bende bir bakarsınız ama dediği gibi pahalıya gelebilir size :/
-_Esra_- ben bayanım hamileyim ayrıca ınstagramdan irtibata gecebiliriz ben ilaç yazdiriyorum ama süresi olduğu için ve günlük 6 tane kullandığım için dayanmıyor doktorlar bir süre sonra yazmayı kabul etmediği için buraya yazmak istedim numara dedim ama bazı arkadaşlarla ınstagramdan iletişime gectik
Seyyahfener yazdiriyorum ama süresi oluyor ve kabul edilmiyor bir süre sonrada doktorum yazmaya razı gelmiyor ınstagramdan msj atacağım size bende hamile bir bayanım yanlış anlaşılma olmasin
Yanlış anlaşılma olmasın numarayi değilde Instagram hesabınızı yazabilirsiniz
- Düzenlendi
Anneciiikkk ben oksapar ve progestan kullanıyorum geçen gün 10 kutu oksapar aldim 18 TL ödedim rapor olduğu icin progestan içinde doktor günlük alabileceğin miktar kadar yazıyorum dedi sizin niye öyle oldu raporu ona gore çıkarıyorlar..
Doktor yazmak istemiyor diye Bi dünya yok saglik bakanlığına sikayet edin madem 1hasta günde 10 tane kullanması gerekiyorsa ona göre rapor düzenlenir..
- Düzenlendi
Anneciiikkk doktorun bir süre sonra ilaç yazmayı kabul etmeme gibi bir lüxü yok cimere şikayet edin.
Bir hasta günde 20 tane ilaç alacaksa ona göre rapor düzenlenir. Anlattıklarınız mantıklı değil kusura bakmayın
Pamuk evet haklisiniz bu durumu bende anlamıyorum 2 kutu progestan yazıyor mesela ben günde 6 tane kullanıyorum ondan tekrar yazdirincada eczacı diyor elinizde var gözüküyor diyor vermiyor bende ne yapacağımı şaşırdım tekrar gidince doktorda kızıyor yazmaya
Anneciiikkk işte yazdırırken söyleyin günde 6tane kullanıyorum 6× buna göre yazar mısınız deyin o zaman eczanede sorun cikmaz
Pamuk özellikle dip not geçiyorum inanın ama doktor mu oralı olmuyor anlamıyorum süresi dolmamış oluyor ama yapacak bişey yok bebeğime bişey olmasın gerekirse recetesizde alırım napiyim
Anneciiikkk @Melo91 burda canım
Anneciiikkk progestoren fitil bende üç kutu var herhalde bana adres yolla sana ücretsiz gönderiyim
Gumus25 kesinlikle hastalık tanısı kodunu girmeleri gerekiyormuş bazı kodlarda sgk kesinti alıyor bazılarına almıyor bunu her muayenede belirtin yada rapor oluştururken bu tanı koduna göre rapor oluşturmalarını isteyin
Anneciiikkk nerde yaşıyorsunuz elimde kan sulandırıcı ve progestan var ama progestan ağızdan alınan dan canım doğumum yakın büyük ihtimalle elimde kalacak
Bende enox 4000 lik yollayabilirim 1 kutu instagramdan ekleyebilirsini ozlm_
Anneciiikkk bende Bahçelievlerdeyim cnm neresindesin
Anneciiikkk oksapar gönderebilirim şuanlık 1 kutu ama ayın 24ne kadar bekleyebilirseniz kutu miktari değişecek