• Gebelik
  • Elinizde fazladan ilaç varmı bakabilirmisiniz

Anneciiikkk yarım kutu progestan 200 mg fitil , ve 50 mg lık 3 tane enjeksiyon ampül var . Kargo ile karşı ödemeli gönderebilirim ücret falan talebim yok diğerlerini bitene kadar kullandırmıştı onlardan elimde yok

Anneciiikkk doktorundan rapor çıkarttırmasını isteyebilirsin oksapar için ben ücret ödemiyorum alırken. Estrofemide aile hekimi yazabiliyor gene çok pahalıya gelmiyor yazdırınca. En son 3 kutu oksapar 2 kutu fitile 40-50 tl arası ödedim şubatın başında

Anneciiikkk progestan iğne ve fitil olması gerek elimde nasıl ulaştırırım size? Kargoyla karşılarsanız yollayayım👍

Flowerstg valla kargoyu ben öderim iyi olur aslında siz numaranizi verin ordan irtibata gecelim

Anneciiikkk canım diğerlerini bilmiyorum fikrim yok ama progestan normalde 200 küsür doğru ama sağlık ocağında yada doktorunda yazdırdığında 20 30 tlye geliyo ben ilk zamanlar bilmiyodum gereksiz para verdim ..
      Allah kolaylık versin rabbim emeğini boşa çıkarmasın inşallah 🤲

turkuaz_ yani bu dediğim oksapar için. Progestan için çıkıyordu galiba az Bi miktar

Gumus25 ben yazdiriyorum sağlık ocağına ama günlük 6 tane kullandığım için süresi oluyor yetmiyor bir süre sonda yazmıyor doktorlar